Meredith Duxbury

Beauty influencerica sa 16 milijuna pratitelja otkrila trik za besprijekorno čišćenje kože

Njezin look nije zaokružen sve dok ne stavi umjetne trepavice, otkrila je utjecajna 24-godišnjakinja. To je sada lakše, jer odnedavno ima i svoju liniju trepavica.

S više od 16 milijuna pratitelja na TikToku, više od 1,2 milijuna na Instagramu, odlično praćenim kanalom na Youtubeu i procijenjenom "težinom" od milijun dolara, Meredith Duxbury jedna je od trenutno najjačih beauty, modnih i lifestyle influencerica. Ona je i model i kreatorica sadržaja, ali najviše je prate zbog njenih videa o besprijekornom šminkanju i njezi kože.

Ništa bez umjetnih trepavica

Rođena Britanka koja živi u SAD-u, odnedavno surađuje s moćnom kozmetičkom kućom KISS, s kojom je lansirala limitirano izdanje blagdanskih umjetnih trepavica (informacija za zainteresirane: trenutno su na sniženju), a za New Beauty govorila je o novom poslu i o svojim navikama u njezi kože. Suradnju s KISS-om smatra potpuno prirodnom, jer nosi umjetne trepavice "otkad pamti".

Njezin look, kaže, nije zaokružen dok ne stavi umjetne trepavice, a već godinama koristi baš one koje proizvodi KISS.

"Obožavam njihovu kvalitetu i osjećaj koji mi daju, jer su tako ugodne za nošenje. Kad mi je KISS predložio suradnju na temu diska i groovea, znala sam da će to biti početak nečeg fantastičnog. Sve što smo stvorili ostvarenje je mog sna i jedva čekam da nastavimo zajednički rad", rekla je influencerica koja je prije koji dan napunila 24 godine.

Za sebe drži privatne informacije o porijeklu, obitelji i obrazovanju, ali rado dijeli savjete o ljepoti, a jedan je od glavnih – i naizgled najjednostavnijih - da svatko treba pronaći stil s kojim se osjeća samouvjereno.

Čišćenje u dva koraka

Budući da zbog posla koristi vrlo mnogo šminke, posebno joj je važno prije spavanja temeljito očistiti lice od make upa i nečistoća. Stoga kao prvi korak nanosi otapajući balzam – njime nježno izmasira kožu kako bi potaknula otapanje šminke, kreme i nečistoća, a potom umije lice kako bi se balzam u dodiru s vodom pretvorio u mlijeko i lako isprao s kože.

Nakon ispiranja, Meredith lice očisti još jednom, ovaj put uobičajenim proizvodom za čišćenje, a ta kombinacija, kaže, uklanja svaki miligram šminke s lica. Na dobro očišćeno lice stavlja serum, a njegu završava hidratantnom kremom.

Kako nanosi trepavice

Što se tiče umjetnih trepavica, koje su joj trenutno u fokusu, najviše voli nositi (vlastite) modele za sjajan i glamurozan izgled koji snažno ističu oči, a blistavost pojačava zlatnim sjenilom. Kaže da će se trepavice najbolje primiti ako ostavite ljepilo oko 30 sekundi prije apliciranja da se malo osuši, jer to olakšava nanošenje.

I na kraju, na pitanje bez kojeg kozmetičkog proizvoda jednostavno "ne smije" ostati, spremno odgovara: "Bez trepavica."

Linker
19. travanj 2024 03:42