tikok

5 milijuna pregleda: Evo kako se našminkati da dobijete savršenu fotku za dokumente

Mlada influencerica Georgia Baratt pokazala je kako se našminkati i konačno lijepo izgledati na fotografijama koje skoro nikada ne ispadnu onako kako bismo željeli

Teško da postoji osoba kojoj fotografiranje za osobne dokumente nije noćna mora, a još je teže naći onu koja je sa svojom fotografijom zadovoljna. Jednostavno, rijetko tko uspije lijepo izgledati na takvim fotografijama.

Tajna tog fenomena još nije otkrivena, ali mlađahna influencerica Georgia Baratt koja na Tik Toku daje beauty savjete, odlučila je tom problemu stati na kraj. Objavila je kako se savršeno našminkati za idealnu fotografiju za dokumente i svojim video tutorialom pribavila si je milijunsku sljedbu.

@georgia.barratt Reply to @petassnym yes I’ve got as it was on repeat the whole way through #xyzbca #beauty #makeup ♬ original sound - georgia barratt

Na lice je nanijela puder satenskog sjaja, obrve je istaknula i podignula, obraze je naglasila nježnom bojom rumenila te je eye linerom iscrtala kapke. Iako to na prvu izgleda jednostavno, radi se o ozbiljnom šminkanju uz preporuku beauty preparata koje koristi. I reklamira.

Ta njezina snimka u kojoj je korak po korak pokazala cijeli proces uljepšavanja za fotografiju za vozačku dozvolu postala je viralni hit, a izvorni video trenutno ima tri milijuna lajkova. Javile joj su se i tisuće djevojaka i žena koje je traže detaljnije savjete, a strpljiva Georgia svakom odgovara.

Nakon što je napravila vodič za idealan foto izgled, utjecala je i na hashtag #driverslicensemakeup, koji ima ukupno 5,2 milijuna pregleda.

Linker
20. travanj 2024 00:51