Modna inspiracija

Zbog Sofije Richie želimo nositi ružičasto odijelo ovog brenda

Nakon medenog mjeseca, trendseterica je stigla u London kako bi pratila koncert svog oca.

Otkako je imala bajkovito vjenčanje u Francuskoj, Sofiju Richie su na društvenim mrežama proglasili novom ikonom stila. Ne iznenađuje tako što se sada pomno prate njezine modne kombinacije, kao i da neki modni komadi koje je nosila vrlo brzo nestanu iz ponude brenda.

Sofia se kroz vjenčane lookove mudro prometnula u ‘it‘ djevojku, tako što je na društvenim mrežama dijelila sve detalje, a sam dan vjenčanja pratio je i Vogue, što je pridonijelo vidljivosti na sceni. Richie sada nastavlja dijeliti svoje inspirativne lookove kojima utjelovljuje stil kojem teži nova generacija - nosi spoj ženstvenosg i cool stila koji izgleda pristupačno, a ormar joj sadrži pametno birane komade izlaze iz okvira sezonskih trendova.

image

Sophia Richie

INSTAGRAM

Nakon medenog mjeseca, Sophia je sletjela u Veliku Britaniju kako bi pratila nastup svog oca Lionela Richieja na koncertu održanom povodom krunidbe kralja Charlesa III. Za tu priliku, odlučila se na francuski brend pokrenut 2016. godine koji će sada dobiti puno više medijske pažnje. Brend Destree inspiriran je pariškim stilom, umjetnosti i suvremenim stilom, a osim odjeće, zapaženi su i njihovi modni dodaci. Sofia je nosila njihov komplet od svile u boji fuksije - strukirana jakna naglašenih ramena naglašava siluetu, a kombinirana je uz hlače ravnog kroja koje sežu do gležnjeva. Klasika sa suvremenim pomakom - look je upotpunila torbicom istog brenda te Saint Laurent salonkama. Komplet se nalazi na njihovom web shopu, za hlače je potrebno izdvojiti 280, a za jaknu 395 eura..

image

Komplet brenda Desree

PROMO
Linker
25. travanj 2024 16:24