IT KOMAD SEZONE

Veliki povratak na zagrebačku špicu: Oduševile su nas ove Givenchy statement čizme

Ovaj model čizama vizualno izdužuje figuru i samim time daje iznimno zanimljiv, ali i pomalo ekscentričan izgled svakom outfitu.

Zagrepčani ni ovog promijenjivog vikenda nisu propustili šetnju špicom, a domaće su dame, baš kao i uvijek, ponovno oduševile svojim modnim kombinacijama. Većina se odlučila za visoke čizme do koljena koje su savršen odabir za ovo doba godine, a ujedno i pristaju gotovo svakoj modnoj kombinaciji pa ih je lako isfurati na različite outfite.

Nama se posebno svidio outfit nepoznate djevojke koja se odlučila za statement Givenchy čizme s kojima je iskombinirala kožnu motorističku jaknu te uske crne traperice.

image

Givenchy čizme nepoznata je djevojka iskombinirala na statement kožnu jaknu

JOSIP MOLER CROPIX

Givenchy čizme prvi su put na tržište lansirane 2012. godine i od tada nas naprosto osvajaju svojim dizajnom. Naime, sam dizajn ovih ‘‘it‘‘ čizama inspiriran je izgledom koji se postiže kada duge hlače ‘‘‘navučemo‘‘ preko čizama. Visoka peta pritom je skrivena ispod preklopa što vizualno izdužuje figuru.

image

Givenchy čizme

GIVENCHY

Ove ciklične čizme koje se uvijek iznova vraćaju u modu, zapravo nikada iz nje nisu ni izašle, prodaju se po cijeni od 1895 eura. No za sve one koji ne mogu ili ne žele potrošiti toliko novca na dizajnerske čizme, pronašli smo pristupačnije modele iz high street trgovina.

Naime, Zara i Bershka već su plasirali vlastitu verziju čizama s preklopom koje se nalaze među najprodavanijim modelima sezone.

image

Crne visoke čizme s gamašom i potpeticom Zara (59,95 eura), Crne čizme visokih potpetica na preklop Bershka (59,99 eura), Bijele čizme visokih potpetica na preklop Bershka (59,99 eura), Smeđe kožne čizme s gamašom Zara (139,00 eura), Crne kožne čizme s gamašom Zara (139,00 eura)

ZARA/BERSHKA

S obzirom na to da se radi o glomaznim čizmama, nije ih uvijek jednostavno kombinirati i najbolje pristaju kratkim suknjama i haljinama, kao i klasičnim uskim hlačama.

Linker
21. travanj 2024 03:37