IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
ljubav cvjeta

Trend se nastavlja: Jennifer Lopez pokazala novu ogrlicu koju je posvetila Benu Afflecku

Pjevačica je Instagramu objavila video na kojem nosi ogrlicu s prezimenom njezinog supruga, 51-godišnjeg glumca i filmskog producenta Bena Afflecka, a otkrila je i par make-up trikova.

Pjevačica je Instagramu objavila video na kojem nosi ogrlicu s prezimenom njezinog supruga, 51-godišnjeg glumca i filmskog producenta Bena Afflecka, a otkrila je i par make-up trikova.

Da cvjeta od ljubavi još je jednom pokazala Jennifer Lopez, koja je povodom Dana zaljubljenih objavila make-up video na svom Instagram profilu, a njezini obožavatelji odmah su primijetili jedan detalj. Naime, na videu 54-godišnja pjevačica i glumica nosi ogrlicu na kojoj piše prezime njezinog supruga, 51-godišnjeg glumca i filmskog producenta Bena Afflecka. Riječ je o ogrlici koju smo mogli vidjeti na Carrie Bradshaw u popularnoj seriji "Sex and the City", nakon koje je ovaj model postao "it" komad koji su nosile žene diljem svijeta. Među obožavateljicama ogrlice našla se i J.Lo, koja je natpisima na privjesku više puta odala počast ljubavi koju je obnovila s Affleckom.

Jennifer i Ben obnovili su svoju romansu 2021. godine na 52. rođendan pjevačice hita “Jenny From The Block”, a vjenčali su se samo godinu dana nakon. Naime, još su 2002. godine zauzeli mjesto jednog od najomiljenijih holivudskih parova, no njihova je priča ubrzo završila. Raskinuli su vezu 2004. godine zbog, kako su objasnili, velikog medijskog pritiska koji je utjecao na njihov odnos. Međutim, otkako su započeli novo poglavlje, izgleda da njihova ljubav nikada nije bila jača, a to potvrđuje i sama Jennifer svojim ogrlicama koje su usko vezane uz njezinog odabranika.

image

Jennifer i Ben obnovili su svoju romansu 2021. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Naime, prije spomenute "Affleck" ogrlice, zvijezda filma "Marry Me" izmijenila je nekoliko natpisa. Ubrzo nakon što su počeli izlaziti 2021. godine, neko je vrijeme nosila ogrlicu s privjeskom "Ben". Poslije vjenčanja odlučila se za natpis "Mrs. Affleck”, a nekoliko mjeseci kasnije mogli smo ju vidjet s privjeskom "Jennifer&Ben". Očito su još uvijek ludo zaljubljeni, pa ne čudi što Jennifer obožava Valentinovo.

"Bliži se moj najdraži blagdan u godini, Valentinovo, i htjela sam napraviti make-up look koji se zove Kupidov poljubac", rekla je u videu u kojem koristi proizvode svog skincare brenda J.Lo Beauty. Prvo je nanijela hidratantnu kremu J.Lo Beauty That Big Screen SPF 30 i That Star Filter pojačivač tena kako bi njezina koža dobila brončani sjaj, nakon čega je stavila masku za usne Beso Balm i, za kraj, iskoristila kao highlighter Star Filter booster u nijansi pink champagne kako bi istaknula nos, bradu i jagodice.

image

JLo Beauty That Big Screen Moisturizer with Broad Spectrum SPF 30 (51,52 eura)/JLo Beauty Beso Balm Ultra-Hydrating Lip Mask (17,70 eura)/ JLo Beauty That Star Filter Complexion Booster, Warm Bronze i Pink Champagne (36,33 eura)

PRESS

Inače, samo nekoliko dana nakon Valentinova, točnije 16. veljače, izlazi njezin novi album „This Is Me… Now” koji predstavlja nastavak priče trećeg albuma, izdanog 2002. godine, „This Is Me...Then”. Novi album će također biti popraćen i filmom koji izlazi u isto vrijeme, a bit će dostupan na streaming platformi Amazon Prime Video.

Linker
27. travanj 2024 02:40