modni znalac

Timothée Chalamet zna kako nositi statement komade, ovaj put je odabrao Cartier ogrlicu

Mladi glumac često eksperimentira inovativnim komadima i zanimljivim detaljima kojima podiže klasiku na novu estetsku razinu, pogotovo nakitom.

Timothée Chalamet​, 27-godišnji glumac nominiran za Oscara, izgledao je elegantno u Tom Ford baršunastom odijelu boje fuksije na svjetskoj premijeri filma ‘‘Wonka‘‘ u Londonu u kojem ima glavnu ulogu. Osim stylish outfitom kojim i inače oduševljava, posebnu je pozornost privlačila njegova ekstravagantna Cartier ogrlica.

image

Jedan je od onih muškaraca koji se ne libe nositi nakit

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Izrađena je po mjeri, i to od 964 smaragda, rubelita, ružičastih turmalina i plavih opala te baze od bijelog zlata koja se sastoji od gotovo tisuću komada dragog kamenja, Prema pisanju britanskog Voguea, za izradu ogrlice dizajnerima je bilo potrebno čak 450 sati. Inače, glumac je ambasador luskuznog brenda je još od 2021. godine.

Prije nekoliko godina mladi Timothée proglašen je najutjecajnijim muškarcem u modi, a otada njegov utjecaj samo još više raste. Iako nema stilista, poznato je da ima omiljene dizajnere s kojima često surađuje te mu izrađuju komade po mjeri. Jedan od njegovih najzanimljivijih outfita svakako je sivo odijelo Haidera Ackermanna koje je nosio na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji. Naizgled klasično, odijelo je upotpunio pojasom i svilenom bluzom.

image

Timothee Chalamet na festivalu u Veneciji

KILPIN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA KILPIN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Chalamet često eksperimentira inovativnim komadima i zanimljivim detaljima kojima podiže klasiku na potpuno novu estetsku razinu, pogotovo nakitom. Naime, nedavno je za talijansku premijeru novog filma ‘‘Bones at All‘‘ u Rimu rokerski styling začinio dvorednom bisernom ogrlicom te tako samo još jednom dokazao kako se ne libi nositi nakit. Osim ogrlica, glumac često nosi i narukvice te prstenje.

image

Glumac je na premijeri filma snimljenog prema istoimenom romanu američke spisateljice Camille Deangelis nosio bisernu ogrlicu

LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Linker
23. travanj 2024 15:29