Dame u crvenom

Sophie i Kate nose odvažne lookove: U crvenom od glave do pete

Samouvjerene, snažne, seksi - crvena stilska kombinacija postala je modni favorit među slavnim damama.

Nakon dominacije ružičaste boje i barbiecorea, ove godine dominiraju neke nove nijanse. Odnosno, one klasične - poput vatreno crvene boje, a najbolje izgleda ako se nosi odvažno, od glave do pete. Crvena kao snažna boja koja privlači pažnju često se zanemaruje upravo zbog upečatljivosti, no slavne dame su nam u siječnju pokazale da crvenu ne treba izbjegavati.

Modna inspiracija u crvenoj boji stiže nam u pravo vrijeme, kada smo na korak do veljače i dana zaljubljenih. Glumica Sophie Turner, koja se ne pojavljuje često u javnosti, nosila je crveni look koji spaja seksepil i ženstvenost u jednu modnu kombinaciju koja je idealna za večernje i svečanije prilike. Glumica je nosila komade dizajnerice Magde Butrym koja se sastoji od kratkog sakoa s dodatkom 3D cvijeća, pripijenih hlača i cipela na petu u istoj nijansi. Kako je styling sam po sebi efektan, make-up je u ovom slučaju ostao neutralan.

image

Sophie Turner

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
image

Kate Middleton

EDDIE MULHOLLAND/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Za hrabru crvenu se odlučila i Kate Middleton koja je nosila Alexander McQueen odijelo opuštenog kroja. Dugi sako i hlače širokog kroja u crvenoj nijansi nosila je s cipelama i mini torbicom u istoj boji, a cjelokupni dojam je izgled suvremene elegancije. Monokromatski stylinzi u izvedbama Sophie i Kate su pun pogodak i dobra inspiracija za neki od lookova koje ćemo nositi u veljači.

Linker
17. travanj 2024 10:17