PROFIMEDIA
Modne ideje

Prijedlozi za najbolje outfite u kojima ćemo dočekati božićne dane

Elegantni outfiti sa svjetlucavim detaljima također su nepogrešiv izbor za elegantnije prigode, a u fokusu su ove zime definitivno oversize blejzeri koji se nose kao haljine.

Elegantni outfiti sa svjetlucavim detaljima također su nepogrešiv izbor za elegantnije prigode, a u fokusu su ove zime definitivno oversize blejzeri koji se nose kao haljine.

Bez obzira na to gdje i kako provodimo nadolazeće blagdane, ovi su dani prilika da zablistamo svojim outfitima. Naše modne kombinacije mogu varirati od potpuno opuštenih i ležernih do onih elegantnijih, ovisno o tome hoćemo li dane koji su pred nama provesti u binge-watchinging božićnih filmova, izradi kolačića, posjećivanju rodbine ili prijatelja ili plesanju na najluđem partyju u gradu.

Naravno, neizostavan dio božićnog outfita je crvena boja, bezvremenski klasik s kojim se možemo poigrati tek u tragovima ili ga maksimalistički uključiti u svoju modnu kombinaciju. Osim crvene boje, tu su i uvijek popularni karirani uzorci koji će na savršeni način svakom stylinfu dati dozu odvažnosti, a pritom sačuvati željenu blagdansku estetiku. Elegantni outfiti sa svjetlucavim detaljima također su nepogrešiv izbor za elegantnije prigode, a u fokusu su ove zime definitivno oversize blejzeri koji se nose kao haljine.

Odlazak na Advent

Kada pomislimo na blagdansko razdoblje, odmah se sjetimo Adventa. Kućice,kuhano vino, klizanje i šetnja okićenim gradom definitivno su nešto što svake godine jedva čekamo. Osim uživanja u adventskim danima, jednako je važno i da zablistamo svojim outfitima. S obzirom na to da su vani niske temperature, za ovaj je look najvažnije da bude topao i udoban. Dugi kaput, oversize pulover s povišenim ovratnikom i traperice ravnih nogavica dobitna su kombinacija ako ovih dana planiramo đirati gradom, a cijeli će outfit dodatno upotpuniti popularne Uggs čizmice koje su ove jeseni ponovno in, a ujedno će i grijati naša stopala u šetnji Adventom.

image

Vuneni kaput Zara (199 eura)/Traperice s visokim strukom Zara (29,95 eura)/Pulover s ovratnikom Zara (22,95 eura)/Čizme Uggs (200 eura)

ZARA/UGGS

Obiteljski ručak

S obzirom na to da je Božić doba godine kada svoje vrijeme najviše provodimo sa svojim najdražima i obiteljski ručak je najposebnija prigoda u danu na kojoj se treba predstaviti u najboljem svjetlu, u čemu pomažu klasični krojevi i ini materijali kao što su pliš i pletivo sa svjetlucavim nitima

image

Vuneni pulover 149 € (1122,64 kn) MASSIMO DUTTI/ Kožnate cipele Fabio Rusconi 245 € (1845,95 kn) Karla/ Plisirana suknja sa sjajem 297 € TWINSET/ Pletena haljina s lureksom 205 € (1544,57 kn) TWINSET/ Plišana haljina 49,99 € (376,65 kn) C&A/ Kožnate mokasinke Tamaris 69,95 € (527,04 kn) RODEA

Glam večera

Prosinac je uvijek užurban mjesec, bilo da je riječ o završavanju poslovne godine, bilo da mislimo na sve ostale obaveze koje uz to dolaze. No upravo zbog toga, posljednji mjesec u godini ujedno je savršeno razdoblje da se svi poslovni partneri, suradnici, prijatelji, ali i zaposlenici malo opuste i zabave. Upravo je to povod da odaberemo najbolju modnu kombinaciju kojom ćemo zablistati i posebno se istaknuti. Efektna crvena haljina, blejzer i visoke čizme na petu savršeno su rješenje za spektakularni modni odabir.

image

Crni sako na preklop s gumbima Zara (49,95 eura)/Kratka haljina od baršuna Zara (29,95 eura)/Crna ručna torbica Replay (146 eura)/Crne visoke čizme Zara (99,95 eura)

ZARA/REPLAY
Linker
27. travanj 2024 06:38