"This is Me... Now"

Prava elegancija: Jennifer Lopez na premijeri filma oduševila u otmjenoj crnoj haljini

Američka pjevačica i glumica je na premijeri svog novog mjuzikla "This Is Me... Now: A Love Story" u Los Angelesu privlačila poglede u sofisticiranoj crnoj haljini s prozirnom suknjom modne kuće Zuhair Murad.

Jennifer Lopez na premijeri novog filma "This Is Me... Now: A Love Story" u Los Angelesu još je jednom dokazala da je s razlogom nerijetko svrstavaju u najbolje odjevene žene svijeta. Američka pjevačica i glumica koja je i inače poznata po elegantnim izdanjima, na premijeru filma kojeg je sama producirala, stigla je u outfitu koji je sam po sebi prava definicija elegancije. Odlučila se za sofisticiranu dugačku crnu haljinu bez naramenica s dubokim V izrezom i par crnih rukavica od baršuna koje su cijelom stylingu dale dodatnu chic notu.

image
MONICA SCHIPPER GETTY IMAGES VIA AFP

Riječ je o elegantnoj kreaciji poznate modne kuće Zuhair Murad, a ono po čemu se ova haljina naročito istaknula bila je njezina prozirna maxi suknja sa svjetlucavim detaljima i popisom horoskopskih znakova. Riječ je o njegovoj kreaciji iz kolekcije jesen/zima 2022/2023 godine. Cijelu kolekciju tada je inspirirala mistična umjetnost, od Tarota do astrologije. J. Lo i inače vrlo rado nosi kreacije libanonskog modnog dizajnera, a ovog se puta odlučila za haljinu u kojoj je otkrila i definirane noge.

Styling je dodatno upotpunila malom crnom clutch torbicom i visećim dijamantnim naušnicama, a upadljiv je bio i njezin make-up. Oči je istaknula smokey-eye tehnikom, a dodatno ih naglasila tamnozelenom olovkom koju nije bilo moguće ne primijetiti.

Na premijeru je stigla u pratnji supruga, glumca Bena Afflecka od kojeg se nije odvajala. On se odlučio za klasično crno odijelo i cipele, a ono što je posebno privlačilo pažnju bile su nježnosti koje je bračni par izmjenjivao pred kamerama fotoreportera. Naime, 51-godišnji glumac u nekoliko je navrata pažljivo zagrlio svoju suprugu, a nakon toga su se i poljubili.

image
ROBYN BECK AFP

S obzirom na to da u posljednje vrijeme moga čuti nagađanja kako je njihov brak u krizi, poznati par tako je još jednom pokazao kako su sve to samo glasine.

Linker
24. travanj 2024 23:52