Kao da ne stari

Outfit koji volimo: Kate Hudson nas je u ovom looku podsjetila na kultnu ulogu iz 2003.

Glumica je bila jedna od holivudskih zvijezda s A-liste koja je posjetila BAFTA Tea Party, ekskluzivni događaj rezerviran samo za odabrane članove glumačke i celebrity scene.

Monokromatski look je jednostavniji put do stylish modne kombinacije - nespretno stiliziran može izgledati monotono i pomalo dosadno, no glumica Kate Hudson pronašla je pravu kombinaciju u kojoj je plijenila sve poglede. Glumica je nazočila BAFTA Tea Partyju na koji su pozvani nominirani za nagrade te svi članove BAFTE, a održao se prije svečane dodjele nagrada koja je planirana za 19. siječnja.

Kate je u kombinaciji koja spaja crop top i pencil suknju pokazala zavidne mišiće i sjajnu figuru, a pastelno žuta boja koja se mnogima čini dosadnom u ovoj kombinaciji izgledala je potpuno glamurozno.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Komplet topa i suknje upotpunjen je sjajnim ljuskicama, a za dodatni efekt, glumica je preko ramena prebacila dugi kaput brenda Galvan London u istoj nježnoj nijansi. Kombinaciju je zaokružila metalik modnim dodacima - clutch torbicom i cipelama sa sjajnim detaljem, luksuznog brenda Roger Vivier. U žutom outfitu mnoge obožavatelje je podsjetila na look iz hit filma "Kako izgubiti frajera u 10 dana", u kojem je s Matthewom McConaugheyjem glumila prije dvadeset godina.

image
AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Film "Kako izgubiti frajera u 10 dana" snimljen je 2003. godine

PARAMOUNT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA PARAMOUNT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Hudson se na eventu pojavila uz ostale zvijezde poput Cate Blanchett, Angele Bassett i Michelle Yeoh, a ove sezone viđamo je na crvenim tepisima zbog njezine uloge u filmu "Nož u leđa: Glass Onion", koji se premijerno prikazao krajem 2022. godine. Kate je utjelovila lik Birdie Jay, modne dizajnerice i bivšeg modela, čija se karijera nalazi na klimavim nogama.

Linker
24. travanj 2024 03:14