kraljevska tajna

Otkriven trik kojim se Kate Middleton služi kako bi na fotkama izgledala savršeno

"Nakon godina rada sa supermodelima i slavnima, mogu vam reći da možete biti najljepša osoba na svijetu i svejedno izgledati loše na fotkama", kaže stručnjakinja.

"Jeste li se ikada zapitali zašto Kate Middleton izgleda odlično na baš svim fotografijama", pitala je Miranda Holder, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, na TikToku.

I to je istina, Kate zaista rijetko izgleda loše na fotografiji. Holder tvrdi da se vojvotkinja od Cambridgea oslanja na jedan trik, kojim se svi možemo poslužiti ako želimo izgledati bolje na fotkama.

image

Kate Middleton

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Vojvotkinja od Cambridgea prošla je medijsku obuku, a ja ću vam otkriti mali trik kojim se koristi. Ona je sad već istrenirana je istrenirana da uvijek bradu drži paralelnom s tlom. Ne naginje je prema dolje, ne naginje je prema gore - i to joj osigurava laskavu fotografiju baš svaki put", rekla je Holden.

Nakon te njene objave, mnogi su joj komentirali da Kate izgleda odlično na fotkama zbog jednostavne činjenice da Kate izgleda odlično i u stvarnosti.

"Gomila vas mi je napisala da Kate izgleda odlično na fotkama zato što dobro izgleda, bogata je i ima stiliste. Ti nije istina", uzvratila je Holden, prenosi The Sun.

Kako kaže, čak i oni koje se smatra klasično lijepima mogu ispasti loše na fotografijama.

image

Kate Middleton

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nakon godina rada sa supermodelima i slavnima, mogu vam reći da možete biti najljepša osoba na svijetu i svejedno izgledati loše na fotkama. Zato je tajna u vašem odnosu s kamerom i poziciji vaše čeljusti. Ako je prenisko, nije dobro. Ako je previsoko, definitivno nije dobro. Ne želimo vam gledati u nosnice", zaključila je.

Linker
17. travanj 2024 23:45