Antonelli/AGF/Shutterstock Editorial/Profimedia
Georgina Rodriguez

Novopečena bogatašica ne mari za komentare - ne glumi skromnost i uživa u bogatstvu

Partnerica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda ne skriva luksuzni način života pa njene fotograije na društvenim mrežama često izazivaju negativne komentare iako ona samo uživa - u novcu.

Partnerica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda ne skriva luksuzni način života pa njene fotograije na društvenim mrežama često izazivaju negativne komentare iako ona samo uživa - u novcu.

Georgina Rodríguez Hernández odgovara slici kakvu javnost ima o ženama nogometaša. Partnerica portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalda radila je kao prodavačica u Guccijevom butiku u Madridu u kojem ga je i upoznala kad je došao u shopping, a prije sudbonosnog susreta s jednim od najpoznatijih sportaša današnjice pokušavala se probiti u svijetu modelinga.

Skromnost joj nije najveća vrlina: Georgina se na svom instagramskom profilu koji prati gotovo 53 milijuna ljudi hvali luksuznim stilom života te skupocjenom odjećom, cipelama, torbama i nakitom. Španjolka rođena u glavnom gradu Argentine Buenos Airesu posjeduje i zavidnu dozu samopouzdanja. "Pa što ako obožavam raskošne stvari", izjavila je u Netflixovom dokumentarcu “I Am Georgina” (Ja sam Georgina) čija je druga sezona prikazana ovog proljeća. I u pravu je. Pa što onda ako uživa u svim stvarima koje novac može kupiti, kako bi, uostalom, i većina na njenom mjestu.

image

Sporna fotografija u kreacijama kuće Gucci koja je izazvala negativne komentare

INSTAGRAM

No, ipak ne gledaju svi blagonaklono na njenu prezentaciju svog stila života. Fotografija koju je objavila na svom profilu na Instagramu, na kojoj sjedi na dvosjedu odjevena od glave do pete u kreacije kuće Gucci čije je zaštitno lice, izazvala je mnoštvo zluradih komentara u stilu “ne može joj pomoći ni sav novac svijeta ako nema ukusa”.

image

Jedna od scena iz svakodnevnog života: putovanje privatnim avionom

INSTAGRAM

No, da nije riječ o djevojci slavnog nogometaša, zbog čega je a priori na meti kritika, kombinacija Guccijeve jakne, traperica i bijelih mokasinki s visokim potpeticama ne bi ni izdaleka izazvala takve negativne komentare. No, to Georginu ne smeta, barem ne javno, jer je na te primjedbe odgovorila samo jednom riječju - sretnica. Ne smeta je ni priznati kako voli kombinaciju trenirke i dijamantnog nakita, što je potpuna suprotnost trendu tihog luksuza koji vole bogatašice starog kova i intelektualke. Ne smeta je ni kad je ismijavaju što u čizmama visokih potpetica i s Guccijevom torbom od krokodilske kože šeće po nogometnom terenu, ni što joj se podsmjehuju kad odjene sjajne čarape i šorc, ni kad prekrši još neku od modnih “zabrana”.

image

Ništa nije nemoguće: u štiklama na nogometnom terenu

Power Sport Images/Shutterstock Editorial/Profimedia

Na sve te kritike se nije osvrnula nijednom ružnom riječju, već otvoreno priznaje kako ne koristi usluge stilista, a niti ne namjerava. "Nitko ne može bolje od mene znati što mi se sviđa i u čemu se dobro osjećam", napisala je u knjizi “Soy Georgina”, koja je izdana prošle godine. Možda baš zbog tog stava Georgina ima i vjerne obožavatelje koji umjesto nje odgovaraju kritičarima: zgodna je i simpatična, brine o zajedničkoj te Cristianovoj djeci i ne izaziva skandale. A ako nekome smetaju fotografije njene svakodnevice, uvijek može “okrenuti program” i odabrati pratiti osobe bliže svom ukusu i mentalitetu.

Linker
27. travanj 2024 05:03