Leonie Hanne Elie Saab revija

 DANIEL ZUCHNIK/GETTY IMAGES
Leonie Hanne

Njemačka influencerica voli dobar komad nakita: Uz Pradu i Valentino nosi i hrvatski brend

Jedna od najutjecajnijih modnih influencerica na svijetu, Leonie Hanne, na ovogodišnjem je Tjednu mode pokazala stylinge koje bismo voljeli kopirati, ali pozornost privlači i odabirom nakita među kojim je svoje mjesto našao i komad hrvatskog brenda.

Jedna od najutjecajnijih modnih influencerica na svijetu, Leonie Hanne, na ovogodišnjem je Tjednu mode pokazala stylinge koje bismo voljeli kopirati, ali pozornost privlači i odabirom nakita među kojim je svoje mjesto našao i komad hrvatskog brenda.

Rujan je poznat kao mjesec mode. Svaki njegov tjedan obiluje revijama, partyjima i brojnim modnim događanjima koji se održavaju diljem svijeta. Ipak, i dalje najveću težinu ima onaj pariški. Francuski glavni grad odavna je poznat kao modna prijestolnica, a pozivnica za revije tamošnjeg Tjedna mode smatra se posebnom časti u modnom svijetu. No, jednaka, ako čak ne i veća, privilegija za brendove koji ne izlažu svoje kolekcije jest da ih netko od uzvanika ipak "donese" kroz svoje odjevne kombinacije.

Upravo takvu čast ove je godine dobio i domaći brend nakita, Karat Jewelry, čije je naušnice na čak tri revije nosila jedna od najpoznatijih i najutjecajnijih modnih influencerica - Leonie Hanne. Ova Njemica koju na Instagramu prati 4.6 milijuna ljudi posljednjih se godina promakla u jednu od ključnih modnih figura modernog doba. Na revije je pozivaju svi vodeći brendovi, od Prade preko Loewea sve do Valentina i Fendija, a s gotovo svima njima ostvaruje i suradnje na dnevnoj bazi. Njezina impresivna kolekcija odjeće, obuće i modnih dodataka broji baš svaku luksuznu modnu marku, a kombinacije koje slaže i objavljuje na svom Instagram profilu broje na desetke tisuća lajkova.

image

Lani u Milanu nosila je Fendi

VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM
image

Prošle godine u Parizu s Valentino logo naušnicama

GIANLUCA SENESE/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Šarenu Loewe kombinaciju upotpunila je njihovim zlatnim naušnicama

VINCENZO GRILLO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Poznata po elegantnom stilu u koji uvijek uspije ubaciti idealnu dozu izazovnosti, Leonie oduševljava svojim odjevnim odabirima, ali i modnim dodacima kojima upotpunjuje kombinacije. Bez obzira na to je li riječ o glamuroznom izdanju koje čini raskošna toaleta ili, za nju, opuštenom koje obuhvaća dobro krojene hlače, haljinu i sako, njezini su outfiti uvijek isplanirani do u detalja. To, naravno, obuhvaća i naušnice koje se nalaze u baš svakom njezinom looku. Tako smo ju proteklih godina imali prilike vidjeti s naušnicama raznih svjetski poznatih brendova. Na prošlogodišnjem Tjednu mode u Parizu nosila je primjetne viseće Valentino naušnice koje je uklopila u spoj modre boje i limeta nijanse, ali i masivne Loewe zlatne naušnice koje čine dva obruča u karici. Iste je godine u New Yorku pak viđena s Balenciaga i Saint Laurent naušnicama, a u Milanu s visećim Pradinim dizajnom koji uključuje karakterističan trokut koji komunicira logo brenda i dugačke rese koje sežu do razine ramena. Godinu ranije je, također u Milanu, na Fendijevoj reviji nosila njihove O‘Lock naušnice u tirkiznoj boji koje je trenutno gotovo pa nemoguće pronaći u bespućima internetskih trgovina.

image

New Yorkom je prošetala Saint Laurent naušnice

VINCENZO GRILLO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Za Pradinu reviju nosila je i njihove naušnice

VINCENZO GRILLO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Uz Balenciaga torbu nosila je naušnice istog brenda

VINCENZO GRILLO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

No proteklog je tjedna na čak tri revije pariškog Tjedna mode nosila hrvatski dizajn - i to bez službene suradnje s brendom. Kako kažu iz Karat Jewelryja do ovog prestiža nisu stigli čak niti posredstvom stilista kako to obično biva nego je njihove naušnice influencerica osobno odabrala i uključila u ta tri outfita. Dizajnerica Rene Krasnić Velicki ne krije koliko je oduševljena što je Leonie njihove Drop naušnice nosila na revijama Hermèsa, Ellie Saaba i Alberte Ferretti, a otkrila je i kako je do ovog sretnog spleta okolnosti i došlo.

image

Na modnoj reviji brenda Alberta Ferretti Leonie je Drop naušnice Karat Jewelryja nosila uz plavu haljinu i decentan make-up

DANIELE SCHIAVELLO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

"I sama sam poslovno prisustvovala pariškom Tjednu mode, a kako dugo pratim Leonie na Instagramu, znala sam da će i ona biti tamo pa sam joj ponijela poklon" objasnila je Krasić Velicki. "Onda se dogodio moment kad te svemir podrži, večerala sam u hotelu u kojem je Leonie odsjela te sam joj ostavila poklon na recepciji. Leonie je već sutradan stilizirala Drop naušnice iz Manifesto kolekcije na revije Hermèsa i Ellie Saaba. Malo je reći da sam počašćena i oduševljena što je veliko modno ime poput Leonie, kojoj se nudi luksuzan nakit poput Cartiera, Tiffanyja, Bottege Venete, Fendija, Chanela i sličnih, izabrala nositi Karat na toliko važna modna događanja. Ovo je veliki uspjeh za naš brend", zaključila je dizajnerica.

image

Na Hermès reviji Drop naušnice nosila je uz outfit koji kombinira kožu i masivno pletivo

CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES
image

Na Elie Saab reviji Drop naušnice spojila je s prozirnom haljinom i crnim bodijem

DANIEL ZUCHNIK/GETTY IMAGES
Linker
27. travanj 2024 16:04