PROFIMEDIA
Veliki trenutak

Nicola Peltz odjenula je D&G jaknu koju je 2001. proslavila njezina svekrva Victoria Beckham

Snaha modne dizajnerice bila je djevojčica kada je njena svekrva bila pop zvijezda u najpoznatijem djevojačkom bendu na svijetu Spice Girls nosila baš takvu, kožnatu jaknu.

Snaha modne dizajnerice bila je djevojčica kada je njena svekrva bila pop zvijezda u najpoznatijem djevojačkom bendu na svijetu Spice Girls nosila baš takvu, kožnatu jaknu.

Još nije potvrđeno hoće li Nicola Peltz američka glumica i supruga Brooklyna Beckhama, nositi reviju svoje svekrve na Pariškom tjednu mode, no njen najnoviji potez tumači se kao svojevrsna potvrda dugo iščekivanog trenutka. Naime, snaha je svekrvi, Victoriji Beckham, ovih dana odala počast upečatljivim street styleom – odjenula je istu legendarnu Victorijinu kožnatu jaknu Dolce & Gabbana iz 2001. godine. Izašla je sa suprugom 24-godišnjim Brooklynom Brooklynom koji je nosio majicu s logom Le Coq Sportifa dok su napuštali pariški hotel. Držali su se za ruke, a glumica je modno odavanje počasti Victoriji zaokružila uskim sunčanim naočalama, "vrećastom" torbom od brušene kože, trapericama ravnog kroja i crnim cipelama s platformom.

image

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham

AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Dodajmo i to da je 29-godišnjoj Nicoli Peltz bilo oko pet godina kada je danas 49-godišnja Victoria Beckham nosila istu jaknu pod imenom Posh Spice, koji je dobila u britanskom bendu Spice Girls. Baš te 2001. prvi put su se raspale, no to ne umanjuje popularnost kultne jakne. Dovoljno je reći to da su isti odjevni predmet modnog dvojca prije 23 godine nosile i top model Naomi Campbell, pop zvijezda Madonna te engleska glumica Jennifer Saunders, piše Daily Mail. Ipak, jakna je postala planetarno poznata tek kada ju je odjenula Victoria Beckham jer su Spice Girls tada bile na vrhuncu popularnosti i sve što bi odjenule postalo bi hit. Dodajmo i to da je kožnata motocross jakna tada stajala 965 funta, a sada je razgrabljena za 7.800 funta na web stranici modne kuće.

image

Victoria Beckham 2001. godine u kožnatoj Dolce & Gabbana jakni

BILDBYRAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Početkom ovog tjedna, Victoria je nagovijestila da bi njezina snaha Nicola mogla nositi reviju na pariškom Tjednu mode jer su zajedno prisustvovale probi. Victoria, koju ni stopalo slomljeno u kućnoj teretani, ni štake kojima se služi, nisu spriječili doći na u Pariz, snimila je selfie sa snahom dok su pozirale pred zrcalom. Čini se da je ta fotografija, kao i zajednički dolazak na probu te Nicolino odijevanje legendarne jakne, jasan znak da su "poteškoće u komunikaciji" zbog glumičinog izbora vjenčanice Valentino Couture, a ne modne kuće majke svog odabranika, davna prošlost. Nicola i Victoria sada imaju blizak odnos koji bi Nicolino pojavljivanje na svekrvinoj reviji moglo dodatno učvrstiti. Podržavaju se i dobre su jedna prema drugoj. Dizajnerica se na njihovoj zajedničkoj fotografiji gotovo nasmiješila što vrlo rijetko čini.

Linker
27. travanj 2024 11:35