Stil na špici

Nesvakidašnje izdanje domaće glumice: Ne znamo što nam je bolje - kaput, šešir ili elegantan modni dodatak?

Nataliju Đorđević često možemo vidjeti u crvenim krpicama, a ta boja odlično stoji na njezinu put. Ipak, najnovijim stajlingom posve je iznenadila i to zbog neočekivanog detalja koji je cijeli look učinio još zanimljivijim.

Hrvatska glumica Natalija Đorđević poznata je po svom osebujnom modnom izričaju. Natalija ne preže od jarkih boja, uzoraka, a svoje kombinacije redovito začini nečim zanimljivim, bilo odjećom, obućom ili modnim detaljima. Tako ju je na zagrebačkoj špici bilo stvarno teško ne zamijetiti i to zbog crvene boje njezina krznena kaputa koji se uskladila sa šeširom u istoj boji.

Čitajte i: Matija Vuica kakvu rijetko viđamo: Vintage komad majstorski je spojila s genijalnim cipelama

image
Žarko crveni kaput i šešir odlično su se uklopili uz prugastu majicu i rukavice u kraljevsko plavoj boji.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Natalija jako voli pokrivala za glavu - dok zimi nosi šubare i beretke, ljeti voli iznenaditi šeširima, a ovaj crveni bio je pun pogodak za opušten proljetni stajling. Iako su vani temperature konačno porasle, navečer se zna osjetiti hladan zrak pa Natalija nije htjela riskirati već je odabirom vrste kaputa igrala na sigurno.

No, u trenucima kada joj postane vruće, kaput lako može nositi u ruci i otkriti sjajnu prugastu majicu koja je uvijek poželjan proljetno-ljetni komad jer se uklapa u sve kombinacije.

Crne traperice i bijele Adidas tenisice bazični su komadi koje uvijek možemo ‘nadograditi‘ ostalim komadima u bojama, baš kao što je to učinila domaća glumica.

image
Krzneni kaputi još uvijek su hit, a Natalija se svojim zaogrne i u varljivo proljeće.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Borna Kotromanić hrabro pokazala trbušnjake, ali svima je pažnju oduzeo posve otkačen komad

No, potpuno neočekivan detalj koji baš i ne vidimo u ovo doba godine su rukavice. Kako bi se poigrala kontrastom, Natalija je odabrala one u kraljevski plavoj boji koja neodoljivo paše uz žarko crveni kaput i šešir.

Linker
24. travanj 2024 06:35