INSTAGRAM/CANVA
Rado ih pratimo

Modno nepogrješive i u trudnoći: Najbolja izdanja stylish trudnica Sonje Kovač i Jelene Marinović

Iako pronalazak trudničkog outfita nije uvijek jednostavan zadatak, naše influencerice pokazuju kako se i u trudnoći mogu nositi razni komadi te da trudnički stil ne mora biti monton.

Iako pronalazak trudničkog outfita nije uvijek jednostavan zadatak, naše influencerice pokazuju kako se i u trudnoći mogu nositi razni komadi te da trudnički stil ne mora biti monton.

Baby boom zahvatio je i naše poznate influencerice - Sonju Kovač i Jelenu Marinović, dvije celebrity trudnice koje su i prije blaženog stanja pažnju privlačile svojim istančanim smislom za modu, a ništa manje simpatija posljednjih mjeseci ne osvajaju ni njihove trudničke kombinacije. Svojim odjevnim kombinacijama često nas i inspiriraju jer svakodnevno serviraju stylish trudničke outfite kojima nam pokazuju kako trudnički stil ne mora biti monoton.

Upravo suprotno, često je upravo trudnoća idealna prilika da se okušamo u zanimljivim modnim eksperimentima, bilo da je riječ o kompletnoj promjeni stila ili samo pametnoj kombinaciji već postojećih komada u garderobi. Zato smo odlučili "zaviriti" na Instagram profile naših trudnica i izdvojiti nekoliko outfita koji su nas posebno oduševili.

Bez obzira na to je li riječ o trendi pletenim haljinama koje najčešće kombinira uz prijelazni kaput ili košuljama i basic baggy trapericama, Sonja izgleda sjajno u svakoj kombinaciji. Sudeći prema njezinim outfitima koje nerijetko dijeli i na društvenim mrežama, sa sigurnošću možemo reći kako je odlično savladala sve moguće izazove trudničkog stila, nešto što mnogim budućim mamama predstavlja određeni izazov.

Osim toga, u nedavnom intervjuu za Gloriju, Sonja nam je otkrila kako se u svojoj prvoj trudnoći sjajno osjeća, a posebno uživa upravo u biranju trudničkih outfita, a ne libi se ni eksperimentiranja. "Trenutno sam u sedmom mjesecu trudnoće i odlično se osjećam u haljinama koje dugo nisam nosila. Baš uživam u trudničkoj modi", rekla nam je influencerica i glumica koja se proslavila ulogama u serijama "Bračne vode" i "Zauvijek susjedi".

U svojoj drugoj trudnoći uživa i influencerica Jelena Marinović koja na društvenim mrežama i inače rado dijeli fotografije svojih modnih kombinacija. Kao i tijekom prve trudnoće, i u drugoj je ostala vjerna svom stilu koji se prvenstveno bazira na minimalizmu i udobnosti. Osim chic suknji i pletenih haljina nije se odrekla ni trendi traperica koje rado nosi na različite kombinacije.

Bez obzira na to je li riječ o ležernim hoodicama, vestama ili košuljama, Jelena ih odlično nosi i pritom sjajno izgleda. Uz to, priznaje, budući da se nalazi u trećem tromjesečju, u posljednje vrijeme "posudi" i neki trendi komad iz garderobe svog supruga Antonija.

Linker
26. travanj 2024 16:23