INSTAGRAM/WUSTOVA
Hit boja

MODNI KOMAD TJEDNA Uz ovaj Zarin baby blue kaput izgledat ćete stylish i kada je vani minus

Sudeći po kombinacijama mnogih trendseterica, posljednjih dana u modnom svijetu dominira baby plava nijansa koja savršeno podiže baš svaki zimski styling.

Sudeći po kombinacijama mnogih trendseterica, posljednjih dana u modnom svijetu dominira baby plava nijansa koja savršeno podiže baš svaki zimski styling.

Maglovita jutra, sivilo i niske temperature često nas nesvjesno mogu navesti da u zimskim danima većinom biramo samo tamne boje. Iako jednostavni monokromatski outfiti uvijek izgledaju stylish i nepogrešivo, malo hrabrije trendseterice u danima koji su pred nama odlučile su "razbiti" dosadno sivilo komadima u boji. Sudeći po njihovim modnim kombinacijama, posljednjih dana u modnom svijetu dominira baby plava, nijansa koja savršeno podiže zimski styling. Jedan od komada koji se posebno istaknuo kao favorit sezone je plavi kaput iz Zare koji je tek nedavno stigao u prodaju, a već je postao jedan od viralnih must have komada.

Kaput dolazi iz najnovije kolekcije, a izrađen je od mješavine Manteco vune koja će vas odlično ugrijati. Njegov ovratnik s prorezanim reverima, kao i dugi rukavi s prorezima i ukrasnim gumbima na donjim rubovima savršena su kombinacija za stylish izgled i kada su temperature ispod minusa. Atraktivan izgled kaputa dodatno podižu džepovi s preklopima sprijeda, obrubljeni džep na prsima, kao i prorez na stražnjem donjem rubu.

image

Zara kaput od Monteco vune (129 eura)

ZARA

Topli kaput, koji je ujedno i naš ovotjedni modni favorit, možete kupiti u svim Zara trgovinama ili naručiti na web stranici ovog poznatog high-street brenda po cijeni od 129 eura.

Linker
28. travanj 2024 07:31