Must have

MODNI KOMAD TJEDNA Birkenstock sandale bit će u trendu i ove sezone, evo našeg favorita

Sandale s kopčama pravi su modni klasik, a ovog su puta iz brenda lansirali model s modernim twistom. Naime, radi se o kožnim Arizona Big Buckle sandalama ružičaste boje koje su nas svojim dizajnom osvojile na prvi pogled.

Bez obzira na to što su temperature posljednjih nekoliko dana u znatnijem padu, mi svejedno i dalje maštamo o ljetnoj garderobi i komadima koje ćemo nositi kada ponovno nastupe velike vrućine. Jedan od apsolutnih must have komada kada govorimo o ljetu tako su i neizostavne sandale koje savršeno pristaju gotovo svim modnim kombinacijama, a s njihovim izborom ne možemo pogriješiti, za koji se god model odlučili. Kao modni favorit tjedna tako smo ovog puta izdvojili sandale koje su zapravo određeni novitet kultnog brenda Birkenstock.

Birkenstock sandale s kopčama već su godinama pravi modni klasik koji nikada ne izlazi iz trenda, a ovog su puta iz kultnog brenda lansirali model s modernim twistom. Naime, radi se o kožnim Arizona Big Buckle sandalama ružičaste boje s pozlaćenim kopčama koje su nas svojim stylish dizajnom osvojile na prvi pogled, a s obzirom na njihovu dugogodišnju tradiciju, kod izdvojenog je modela naglasak ponovno na udobnosti i nosivosti. To nas nimalo ne čudi jer su Birkenstock sandale već desetljećima simbol za udobnost kada je riječ o obući.

image

Birkenstock Arizona Big Buckle sandale (160 eura)

BIRKENSTOCK

Osim toga, Birkenstock sandale s godinama su doživjele pravu modnu revoluciju, a od prvotnih anatomskih natikača danas su poznate kao modni detalj koji vrlo rado nose gotovo sve generacije. Ove nove hit sandale, za koje pretpostavljamo kako bi mogle postati jedan od must have komada u proljetnim i ljetnim danima, prodaju se po cijeni od 160 eura, a moguće ih je naručiti preko službene stranice brenda.

Linker
20. travanj 2024 16:02