Must have

MODNI KOMAD TJEDNA Bijela košulja bezvremenski je klasik stvoren za svaku prigodu

Riječ je o komadu koji možemo nositi gotovo bilo kad. Od ležernih, poslovnih pa sve do onih svečanijih prigoda te je kao takav model koji se uvijek isplati imati u vlastitoj garderobi. Mi smo naš favorit pronašli u The Frankie Shopu.

Rijetko za koji modni komad možemo reći da je vječiti klasik koji uspješno odolijeva različitim trendovima. No bijela košulja je, bez sumnje, upravo jedna od takvih. Iako je na samom početku pripadala odjevnim predmetima namijenjenima isključivo za muškarce, nije trebalo dugo dok nije postala neizostavni dio ženske garderobe, a tu namjenu ima i danas. Riječ je o komadu koji možemo nositi u različitim prigodama, od ležernih, poslovnih pa sve do onih svečanijih te je kao takav komad koji se uvijek isplati imati u vlastitoj garderobi.

Ako bijelu košulju nosimo u svakodnevnoj, casual prilici najbolje će pristajati klasičnim trapericama i kožnim mokasinkama, kao i tenisicama. S druge strane, u slučaju da ovaj komad nastojimo ukomponirati na neku poslovnu kombinaciju, savršeno će dobro stajati na donji dio odijela te cipele na petu. Velikog potencijala bijele košulje iz sezone u sezonu svjesne su brojne trendseterice koje ju rado nose na različite outfite, a veliki hit za ovu sezonu jesu oversize modeli.

image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
VALENTINA VALDINOCI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Bez obzira na to je li riječ o luksuznim modnim kućama ili high street brendovima, nijedna nova kolekcija ne može proći bez ovog vječitog klasika, a mi smo naš favorit pronašli u The Frankie Shopu. Njihov je cilj inspirirati djevojke i žene koje uživaju u izgledu koji zrači nenametljivim ili tihim luksuzom, a u svojoj ponudi prvenstveno imaju komade koji idu dobro na sve.

image

The Frankie Shop oversize bijela košulja (98 eura)

THE FRANKIE SHOP

Ovog puta, izabrali smo pamučnu oversize bijelu košulju koja dolazi u univerzalnoj veličini, prodaje se po cijeni od 98 eura, a može se naručiti preko službene stranice brenda.

Linker
22. travanj 2024 00:58