Miley Cyrus

 INSTAGRAM INSTAGRAM
Za sve prigode

Miley Cyrus oduzima dah u "maloj crnoj haljini", izdvojili smo 12 najljepših modela tog klasika

Pjevačica je na proslavu svog 31. rođendana stigla u crnoj Dolce & Gabbana kreaciji zbog koje smo se bacili u potragu za sličnim modelima od kojih bi barem jedan svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Pjevačica je na proslavu svog 31. rođendana stigla u crnoj Dolce & Gabbana kreaciji zbog koje smo se bacili u potragu za sličnim modelima od kojih bi barem jedan svaka žena trebala imati u svom ormaru.

Pjevačica Miley Cyrus s godinama je mijenjala svoj modni izričaj i od buntovne tinejdžerice postala elegantna dama koja nas sve češće oduševljava svojim izdanjima. Miley mnogi pamte po ulozi u seriji "Hannah Montana" kada je nosila kaubojske čizme i odijevala se kao tipična tinejdžerica, nešto kasnije uslijedila je nešto buntovnija faza pa smo je često mogli vidjeti u kožnim hlačama, jarkim bojama i haljinama dubokih dekoltea, a sada je sve iznenadilavrlo profinjenim izdanjem u maloj crnoj haljini Dolce & Gabbana u kojoj se pojavila na proslavi svog 31. rođendana. Pjevačica se očigledno odlučila za sofisticiraniji izgled, a mnogi su hvalili njezino izdanje u crnoj uskoj haljini bez naramenica midi dužine.

Mala crna haljina postala je popularna 30-ih godina prošlog stoljeća, a za popularnost haljine zaslužna je modna ikona Coco Chanel. Haljina dolazi u različitim stilovima i krojevima, tako da svaka žena može pronaći onaj koji najbolje odgovara njezinoj figuri i osobnom stilu. Nije važno jeste li naklonjene minimalističkim krojevima ili volite upečatljive detalje, uz crnu haljinu uvijek možete lako iskombinirati upečatljiv nakit, cipele ili torbicu koja će još više podići cijelu kombinaciju.

Na filmskom platnu "malu crnu haljinu" proslavila je Audrey Hepburn u filmu "Doručak kod Tiffanyja" u kojem je glumica nosila Givenchy haljinu. Crna haljina mnogima je prvi izbor i za odlazak na crveni tepih, a osim brojnih glazbenih i filmskih zvijezda popularizirala ju je i princeza Diana koja je javnost oduševila u "osvetničkoj haljini" Christine Stambolian. Mediji su haljinu prozvali "osvetničkom" jer ju je Diana neplanirano odjenula na ljetnoj zabavi Serpentinske galerije u Londonu netom nakon što je Charles javno priznao da je imao aferu s Camillom Parker Bowles. Iako je prvotno planirala nositi elegantan model s Valentinovim potpisom, u posljednji tren odlučila je odjenuti kratku crnu svilenu haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Mala crna haljina bezvremenski je klasik s kojim ne možete pogriješiti, a mi smo izdvojili 12 modela crnih haljina od kojih bi se barem jedan trebao naći u svakom ženskom ormaru.

image

Haljina Mango 19,99€, Mango 29,99€, Zara 21,57€, Zara 21,57€, Mango 39,99€, Massimo Dutti 41,95€.

PRESS/GLORIA EDIT
image

Haljina Massimo Dutti 59,95€, Massimo Dutti 53,95€, Zara 17,97€, Zara 23,97, Zara 17,97€, Zara 13,77€.

PRESS
Linker
27. travanj 2024 07:33