U Parizu

Lila Grace Moss slika je i prilika slavne majke: I outfitom podsjeća na zlatnu eru devedesetih

Kći slavnog supermodela zablistala je u Parizu, a reviju slavnog Saint Laurenta gledala je iz prvog reda.

Slika i prilika svoje slavne majke Lila Grace Moss gradi vlastitu modnu karijeru. Nasljednica Kate Moss pojavila se na reviji ženske mode Saint Laurenta u Parizu, a reviju je gledala iz prvog reda. Svojom modnom kombinacijom, koja odiše minimalističkim chicom, kao i ostatkom stylinga s razbarušenim plavim pramenovima i crvenim ružem neodoljivo je podsjećala na svoju majku, jedan od najvećih supermodela iz ere devedesetih.

image

Lila Grace Moss na reviji Saint Laurent au Parizu

LAURENT VU/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Lila je odabrala efektnu dvodijelnu kombinaciju u crnom. Duga suknja koja prati liniju tijela i top s izrezom na trbuhu i golim ramenima odlično je pristajao 20-godišnji. Istovremeno chic i rock glamur naglasila je elegantnom clutch torbicom, a ispod duge suknje nazirale su se crne sandale na visoku petu.

Minimalistički i monokromatski look razbila je crvenim ružom na usnama kojim je postigla još veću dramatičnost.

image

Model neodoljivo podsjeća na majku

LAURENT VU/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Mlada manekenka često se u javnosti pojavljuje s majkom, a nije rijetkost ni da zajedno nose revije. Posljednji put viđene su zajedno na komemoraciji za preminulu legendarnu dizajnericu Vivienne Westwood. Mama i kći u katedrali Southwark odale su počast dizajnerici, uz brojne druge poznate goste, odjenuvši se u njene kreacije. Kate Moss nosila je cvjetnu haljinu, a Lila je došla u crnom kaputu s kapuljačom.

image

Lila i Kate na komemoraciji za Vivienne Westwood

JUSTIN GOFF/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Lila i Kate nosile su i revije zajedno, a posebno su oduševile u pandemijskoj reviji za kuću Fendi. Bilo je to u siječnju 2021. i bila je to prva revija dizajnera Kima Jonesa za slavnu modnu kuću. Tada 18-godišnja Lila oduševila je prisutne, pozirajući na pisti uz majku, a obje su nosile srebrne kreacije.

Na reviji koja se odvijala u jeku pandemije sve su manekenke bile odvojene staklenim pregradama, a Lila i Kate ipak su pozirale zajedno jer su iz istog kućanstva.

image

Kate Moss i Lila Grace zajedno su nosile Fendi reviju 2021.

STEPHANE DE SAKUTIN/AFP/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 01:52