NOVO U PONUDI

Kultni brendovi donose proljetne kolekcije naočala, oduševit će ljubitelje neklasičnih modela

Na modnoj reviji u organizaciji Livision optike predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree.

Novi modeli naočala predstavljeni su u Livision optici gdje su svoje favorite iz novih kolekcija pronašli Anja Alavanja Viljevac, Antonija Šola, Nikolina Pišek, Frano Ridjan, Maša Zibar, Dorin Zelenika i brojni drugi. Ljubitelji odvažnog stila ponovno će doći na svoje novim kolekcijama koje krase neobični dioptrijski okviri poput sada već prepoznatljivih kocka-krug modela te jarkih boja u metalnoj ili acetatnoj varijanti.

image

Influencerica Dorin Zelenika

PRESS
image

Voditelj Frano Ridjan

PRESS
image

Ormarija i Lia Stazia

PRESS

Predstavljene kolekcije dioptrijskih naočala u zastupništvu su Livision optike u kojoj vas, osim cool modela, čak i stručni pristup i profesionalni tretman te rješenje za vid prilagođeno pojedincu. U Optici koriste suvremeni uređaj ”Visioffice” te dioptrijske naočale izrađuju u vlastitoj radionici na “Essilor” strojevima. U Livision optikama, na tri zagrebačke lokacije, možete pronaći širok izbor okvira i rješenja za svoj vid.

image

V-Design

PRESS
image

Roger

PRESS
image

Roger

PRESS
image

Tree

PRESS
image

V-Design

PRESS

"Mi se doista ponosimo što u ponudi imamo okvire izvan svih okvira. Jer danas naočale više nisu znak poodmakle dobi, već pravi modni izričaj. Uostalom, zašto bismo imali samo jedan model kada je raznolikost modela tolika da se teško možemo odlučiti koje bismo nosili", izjavio je bc. Livio Svržnjak optometrist i vlasnik Livision optike.

image

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac

Livision optika

Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike nalaze se i drugačiji, otkačeni i manje konvencionalni modeli i brendovi koji se ističu dizajnom i kvalitetom izrade. Tako su okupljeni mogli pogledati kolekciju nizozemskog brenda ROGER čija je filozofija - dizajniran za one koji su umorni od dosadnih naočala. O razigranom i pomalo šašavom dizajnu najbolje svjedoče omiljene kolekcije Cartoon, New Cartoon, Anime i Outline. vonBogen odlikuje vrhunski dizajn – njemački standard. vonBogenova godišnja ponuda proteže se na šest kolekcija s više od 200 različitih modela okvira od ekskluzivnih do klasičnih pa sve do mladenačkog i pomalo drskog dizajna.

image

Influenceri Hungry Mile i Click4Chic

Livision optika

đ V-design (Variation Design) – francuski brend koji novom kolekcijom ponovno potvrđuje averziju prema monotonom pa je upravo zato kolekcija za nadolazeću sezonu puna boja, neobičnih materijala i detalja kao što su krila leptira. Mad in Italy – inspiriran je tračkom ludila i opuštenosti koje karakterizira Talijane. Tree – dizajnerske naočale ručno izrađene u Italiji i Japanu. Kreiranje proizvoda za njih znači brinuti se o svakom koraku njegovog razvoja. Od ideje, dizajna, do proizvodnje..

image

Pjevačica Antonija Šola

Livision optika
image

Influencerica Maša Zibar

Livision optika
image

Predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree, koje možete pronaći u poslovnicama na adresama - Savska cesta 58, Medveščak 25 i Avenija Dubrovnik 13.

Livision optika
Linker
02. travanj 2024 12:05