katie holmes

 PROFIMEDIA
Style inspiracija

Katie Holmes zna kako nositi kaput koji uspješno odolijeva modnim trendovima

Riječ je o dugačkom kaputu boje devine dlake poznatog brenda The Frankie Shop s dvorednim kopčanjem koji američka glumica najčešće kombinira s pletivom, trapericama i udobnim tenisicama.

Riječ je o dugačkom kaputu boje devine dlake poznatog brenda The Frankie Shop s dvorednim kopčanjem koji američka glumica najčešće kombinira s pletivom, trapericama i udobnim tenisicama.

Glumica Katie Holmes poznata je po svom ležernom stilu i tome što joj je kod svakodnevnih odjevnih kombinacija koje bira najvažnija udobnost. Ovu ikonu ležernog stila, kako je često znaju nazivati, karakterizira upravo jednostavan stil koji odiše minimalizmom. Kao i svi mi, tako i glumica koja je svoju popularnost stekla ulogom u seriji "Dawson‘s Creek" ima omiljeni komad koji nosi u mnogim različitim prigodama te se od njega rijetko odvaja, naročito kada vani zahladi.

Riječ je o dugačkom oversize kaputu boje devine dlake poznatog brenda The Frankie Shop s dvorednim kopčanjem koji najčešće kombinira s pletivom, trapericama i udobnim tenisicama. Ovaj je brend prepoznatljiv po urbanom, jednostavnom i statement stilu koji kroz specifičnu estetiku njujorških ulica godinama diktira pravila i mnogo većim modnim gigantima.

image
INSTAR IMAGES LLC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok se modni trendovi često mijenjaju, The Frankie Shop kaput je jedan od onih komada koji nikada ne izlaze iz mode. On također savršeno upotpunjava naše outfite dajući im dodatnu dozu elegancije, a ulaganje u njih uvijek predstavlja isplativu investiciju.

Bez obzira na to o kojoj se prigodi radi, Katie je vjerna ovom omiljenom komadu američkog high end brenda u kojem se često pojavljuje u javnosti. Iako je kaput svake zime nezaobilazan dio naše garderobe, najveći je problem kako u mnoštvu izbora pronaći onaj u koji ćemo uložiti svoj novac. To očigledno nije problem za glumicu koja je, izgleda, pronašla svoj omiljeni model koji uspješno odolijeva modnim trendovima.

image

The Frankie Shop vuneni kaput boje devine dlake (495 eura)

THE FRANKIE SHOP

Nije ni čudno jer je riječ o odjevnom predmetu koji se jednostavno uklapa u gotovo svaki styling i može se nositi za svaku prigodu. Bez obzira na to je li riječ o casual, poslovnom ili elegantnom outfitu, oversize kaput poput ovog koji rado nosi 47-godišnja glumica izgledat će sjajno kao dio svake modne kombinacije. Može poslužiti kao dio elegantnijeg ili casual looka pa će savršeno upotpuniti traperice, pletivo, košulju, haljinu, najdraže tenisice, ali i cipele na petu.

Osim Katie, ovaj je kaput veliki hit i među trendsetericama koje su svjesne da se njegove neutralne boje odlično slažu s velikom većinom zimske garderobe, a zanimljivim krojem i kopčanjem ipak se izdvaja od monotonije klasičnih kaputa na koje smo inače navikli.

Osim spoja jednostavnog i unikatnog, najbolji dio ovog komada je taj što je izuzetno kvalitetan pa ga možemo nositi i nekoliko sezona zaredom.

Linker
27. travanj 2024 08:22