Korak ispred

Jedinstveni lookovi koji privlače pažnju: Upoznajte influencericu i stilisticu Polinu Meixner

Svojim je jedinstvenim kombinacijama okupila 30 tisuća pratitelja, a njezin "modni potpis" prepoznat ćete u stylingu pjevačice Đane Smajo za ovogodišnji nastup na "Dori".

Mlada stilistica i influencerica Polina Meixner dolazi iz Ukrajine, a u Hrvatskoj živi već gotovo sedam godina. Nakon završetka Prve riječke gimnazije, preselila je u Zagreb gdje studira odnose s javnošću. Pažnju plijeni svojim prepoznatljivim stilom koji ju izdvaja iz mase i čini jedinstvenom. Na Instagramu njezine originalne odjevne kombinacije prati skoro 30 tisuća pratitelja.

image

Polina Meixner

PRIVATNA FOTOGRAFIJA

Svoje umijeće izražavanja kroz odijevanje odlučila je prenijeti i na druge pa je tako stilizirala neke od naših mladih zvijezda glazbene scene poput splitske glazbenice Albine, a prvi kostim koji je kreirala za scenski nastup ovogodišnje "Dore" bio je onaj pjevačice Đane Smajo koji je osvojio treće mjesto na natječaju "Looksy 2023". Mnogi je pamte i kao djevojku iz RTL-ova showa "Gospodin Savršeni", a za sebe kaže kako bi iskustvo sudjelovanja u reality showu ponovila samo u slučaju kada bi ona bila "Gospođa Savršena".

image

Ponovila bi sudjelovanje u reality showu samo u slučaju kada bi ona bila "Gospođa Savršena".

PRIVATNA FOTOGRAFIJA
image

Polina x Young Poets

MATEO MUČNJAK

U kreiranju odjevnih kombinacija, ali i sadržaja na Instagramu ispiriraju je glazba, digitalna umjetnost te drugi, uglavnom strani brendovi kao što je talijanski Avavav. Uzora na domaćoj sceni nema, ali inspiriraju je ljudi iz slične domene posla kojim se bavi, pa tako izdvaja modela i stilista - prijatelja Fabia (@barbiedrugz) te vizažista Karla Rusana s kojim dijeli pogled na posao i život.

image

Polina Meixner i prijatelj Fabio @barbiedrugz

PRIVATNA FOTOGRAFIJA

Ovisno o ideji, u prosjeku joj je za jedan Instagram post potreban dan do dva, dok su joj za osmišljavanje outfita za klijente potrebna između tri i 7 dana.

"Nemam određeni ‘dream job‘, ali znam da ono čime ću se baviti mora biti usko povezano sa stvaranjem nečeg unikatnog i iznimno kreativnog, jer je to jedino radi čega se osjećam najviše živom", govori nam Polina kojoj je cilj putem svoje djelatnosti postići puni financijski potencijal i - živjeti, kako kaže, "high life". Iako se često susreće s krađom vlastitih ideja, na to gleda kao potvrdu da je korak ispred svih.

image
PRIVATNA FOTOGRAFIJA
image

Inspiriraju je glazba, digitalna umjetnost i strani brendovi

PRIVATNA FOTOGRAFIJA
Linker
18. travanj 2024 17:24