toplo i trendi

Jakna zdravlje čuva: Jennifer Lawrence zna kako se ugrijati sa stilom

Bez pernate ili puffer jakne gotovo pa ne možemo zamisliti zimske dane, a s time se slaže i američka glumica koja je upravo ovaj model odabrala za šetnju hladnim njujorškim ulicama.

Zvijezde su se ove zime nastojale utopliti raznim komadima - kaputima, trenirkama, pa čak i pidžamama – a 33-godišnja Jennifer Lawrence odlučila je odjenuti jednu od najtoplijih jakni za šetnju njujorškim ulicama. Zvijezda trilogije "Igre gladi" za druženje s prijateljicom obukla je dugu puffer jaknu, koju je stilizirala sa zelenim puloverom, trepericama ravnih nogavica, šalom kariranog uzorka i sivim adidas tenisicama.

image

Jennifer Lawrence obukla je puffer jaknu za šetnju njujorškim ulicama

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA CT.COM

Duge puffer jakne i ove su godine popularne, što ne čudi s obzirom na to da omogućuju spoj udobnosti i dobrog stila. Kao što je pokazala filmska zvijezda, mogu se nositi kao dio casual looka, a lako se mogu ukomponirati i u večernje kombinacije, pa tako predstavljaju dobru investiciju u vrijeme zimskih dana.

Ova topla jakna nastala je davne 1936. godine pod imenom Skyliner, a stvorena je kako bi se lakše izdržale niske temperature. Trenutno ju možemo pronaći u brojnim trgovinama u popularnim - klasičnim i neutralnim - bojama kao što su bijela, crna i siva, no tu i tamo ćemo naići i na koju smeđu ili zlatnu nijansu.

Ako vam se sviđa ovaj model koji je već dugi niz godina „it” komad, Mango i Zara su u svoju kolekciju uvrstili nekoliko zanimljivih komada, a skuplje varijante i finije materijale možete pronaći na stranici Net-a-Porter, gdje se posebno istaknula siva jakna s remenom brenda Canada Goose.

image

Zara vodootporna parka jakna 89,95 eura/ Canada Goose siva jakna s remenom 1,550 eura

GLORIA EDIT
image

Mango puffer jakna u smeđoj nijansi 159,99 eura/ Mango bijela puffer jakna 149,99 eura

GLORIA EDIT
Linker
22. travanj 2024 14:22