Jacquemus Gigi Hadid

 INSTAGRAM
Moderan koncept

Jaje, trešnja ili disko kugla? Ne, to je Gigi Hadid u novoj Jacquemusovoj kampanji

Suradnja koja popravlja dan. Gigi Hadid za promjenu nije zablistala, ali je svakako oduševila u ovoj kampanji za poznati brend.

Suradnja koja popravlja dan. Gigi Hadid za promjenu nije zablistala, ali je svakako oduševila u ovoj kampanji za poznati brend.

Ime Gigi Hadid sinonimno je sa suvremenom modom i besprijekornim lookovima s modnih pista diljem svijeta. Surađuje s brojnim brendovima, njezine se odjevne kombinacije kopiraju na dnevnoj bazi, a broj revija koje je prehodala i oglasa koje je snimila vjerojatno ni sama više ne pamti. No ova nova za Jacquemus sigurno će ostati upamćena, barem na bespućima interneta.

Nova kampanja brenda Jacquemus s Gigi u glavnoj ulozi brojne će ostaviti s upitnicima iznad glave, međutim s obzirom na to da je svjetlo dana ugledala u "mjesecu mode" sasvim je logično da je koncept za koji su se odlučili moderan i pomaknut. Tako jednu od najslavnijih manekenki današnjice imamo priliku vidjeti kako na livadi sa šumom u pozadini nosi poprilično interesantne kreacije koje je stilizirala Ursina Gysi. Ljubimica brenda, oduševila je u sferičnim kombinacijama koje će zasigurno izazvati osmjeh. Prva i svakako najupečatljivija ona je velike bijele sfere s detaljima rozete u kojoj je vidljivo samo manekenkino lice i noge na kojima je imala skladne Mary Jane cipele.

Fotografije koje potpisuje Johnny Dufort već su oduševile pratitelje na društvenim mrežama jer su gotovo svi komentari i više nego pozitivni. Tako je Gigi zaradila i nove simpatije dok se kupala u pjenušavoj kupki u jajolikoj kadi s trešnjom na vrhu, ali i dok je sklupčana na travi glumila trešnju, pa čak i dok u srebrnom izdanju nalikuje na disko kuglu. Još jedna od interesantnijih fotografija ona je gdje manekenka izviruje kroz bijeli okrugli ukras koji pomalo asocira na krafnu na kojoj je do izražaja došao jednostavan make-up za koji su se odlučili. Čisto lice, decentno crveno sjenilo te lagano rumeni obrazi i usne dozvolili su da u prvom planu budu ove zanimljive siluete slavnog brenda.

Kampanja naziva "Le Chouchou", što bi u francuskom značilo ljubimica odnosno voljena osoba, predstavlja jesensko-zimsku kolekciju brenda. Snimana je još u lipnju u Versaillesu gdje se održavala revija brenda u kojoj je Gigi nosila otkrivajuću bijelu kreaciju.

Linker
28. travanj 2024 14:09