PROFIMEDIA
Raskoš i sjaj

Crveni tepih u Cannesu kao modna pista: Naomi, Gigi i Irina privukle poglede u glam kreacijama

Filmski festival u Cannesu u punom je jeku, a kao i svake godine slavi najbolja postignuća međunarodne kinematografije. Zvijezde su crvenim tepihom prošetale u svojim najboljim izdanjima, a posebnu pažnju privukle su manekenke.

Filmski festival u Cannesu u punom je jeku, a kao i svake godine slavi najbolja postignuća međunarodne kinematografije. Zvijezde su crvenim tepihom prošetale u svojim najboljim izdanjima, a posebnu pažnju privukle su manekenke.

Slavne osobe vratile su se na Francusku rivijeru u ekstravagantnim kombinacijama koje odišu vrstom raskoši rezerviranom isključivo za crveni tepih u Cannesu. Predviđen da traje do 27.svibnja, još pet dana ćemo svjedočiti najdramatičnijim i najluksuznijim kreacijama za koje su se odlučile javne osobe. Na premijeri filma "Firebrand", posebnu su pozornost privukle slavne manekenke.

Dok njezina mlađa sestra i supermodel Bella Hadid redovito posjećuje Cannes, Gigi Hadid je ovo prvi put da je prošetala crvenim tepihom prestižnog filmskog festivala. Gigin je za ovu prigodu odabrala prekrasnu haljinu dizajnera Jean Paul Gaultier i ostavila promatrača bez daha.

image
PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP

Svaki djelić njezinog stajlinga bio je vrijedan pažnje. Gigina reinterpretacija kultnog Y2K dizajna bila je dokaz njezine modne senzibilnosti i oštrog oka za eleganciju. Odlučivši se za manje dramatičan pristup, očarala je u paleti bež boja čime je odisala sofisticiranošću i bezvremenskom ljepotom. Silueta haljine naglasila je Giginu visoku i vitku figuru zbog čega je izgledala fenomenalno.

Još jedan sjajan look priredila je 52-godišnja Naomi Campbell također za premijeru filma "Firebrand". Supermodel se odlučio za bijelu maksi haljinu s prorezima koji su naglašavali njezinu figuru, a imala je i šlep. Slavna Britanka mamila je poglede, a mnogi su se složili da je taj dan upravo ona izgledala najbolje na crvenom tepihu.

image
CHRISTOPHE SIMON AFP

Supermodel Irina Shayk poznata je po svojim odvažnim modnim odabirima za crveni tepih, a jedan takav odabrala je i za Cannes. Na premijeri filma 37-godišnja ruska manekenka pohvalila se svojim najboljim atributima u topu i suknji dizajnera Mowalole.

Za ovo ekstravagantno izdanje odlučila se za minimalistički make-up look, dugu kosu je zataknula iza ušiju, a od nakita je nosila blistavi dijamantni lančić. Njezino najnovije izdanje na crvenom tepihu podijelilo je obožavatelje na društvenim mrežama. Dok neki kažu da Irina ne može pogriješiti kada je moda u pitanju, drugi su rekli da su puno više očekivali od nje.

image
VALERY HACHE AFP

Linker
28. travanj 2024 10:55