Haljina otvorenih leđa Zara

 ZARA PROMO
BRZO SE PRODAJE

Crnu party haljinu iz Zare s otvorenim leđima ovih bi blagdana mogli viđati posvuda

Ono po čemu je ovaj model poseban je što fokus nije na prednjoj, već na stražnoj strani. Naime, riječ je o haljini koja ima otvorena leđa te tako savršeno kombinira ženstvenost i senzualnost.

Ono po čemu je ovaj model poseban je što fokus nije na prednjoj, već na stražnoj strani. Naime, riječ je o haljini koja ima otvorena leđa te tako savršeno kombinira ženstvenost i senzualnost.

Crna haljina bezvremenski je klasik bez koje ne prolazi nijedna party sezona. Bez obzira na to je li riječ o mini, midi ili maxi varijanti, ovaj komad odjeće neizostavan je dio svačije garderobe. U omiljenim high street trgovinama možete pronaći brojne komade u crnoj boji, a nama je za oko zapela duga satenska haljina iz Zare koja se rasprodaje rekordnom brzinom.

Ono po čemu je ovaj model, naizgled jednostavnog kroja, toliko poseban je činjenica da fokus nikako nije na prednjoj, već na stražnjoj strani. Naime, riječ je o haljini koja ima otvorena leđa te tako savršeno kombinira ženstvenost i senzualnost jer prati liniju tijela, a seže gotovo do poda.

image

Duga satenska haljina s otvorenim leđima Zara (35,95 eura)

ZARA

Ova haljina oduševljava elegancijom i chic stilom već na prvi pogled, a opet je dovoljno jednostavna da pristaje gotovo svakoj prilici. Možemo ju nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, ali pretpostavljamo kako će je većina trendseterica ipak vjerojatno najradije birati za party sezonu koja je pred nama.

Moguće ju je kupiti u Zara trgovinama i na web stranici, a prodaje se po cijeni od 35,95 eura. Satinirana crna haljina savršen je odabir za sve nadolazeće evente, božićne domjenke i partyje, a možemo ju stilizirati na bezbroj različitih načina. Za sve one koji nastoje postići sofisticirani izgled, na haljinu mogu odjenuti oversized sako u nekoj drugoj boji i klasične cipele na petu.

image

Plavi baršunasti blejzer Zara (99,95 eura), Crna torba s metalnim privjeskom Replay (66 eura), Crne sandale na petu Zara (39,95 eura)

Replay/Zara

S druge strane, ako želite stvoriti nešto atraktivniji look, onda je ovu haljinu najbolje nositi samu kako bi otvorena leđa došla do izražaja, a savršeno će pristajati kombinaciji trendi visokih čizama i modnih dodataka poput efektne metalik torbice koja je hit ove sezone ili upadljivog nakita.

image

Svjetlucave srebrne čizme na petu Zara (79,95 eura), Naušnice s biserima Zara (12,95 eura), Torbica za rame Zara (45,95 eura)

ZARA
Linker
26. travanj 2024 07:22