DOLCE VITA

Ciao Roma: Zaljubili smo se u sve komade iz nove kolekcije popularnog brenda

Kad se spoje francuski i talijanski modni narativi, rezultat mora biti dobar, zar ne?

Popularni francuski brend Sézane svoju je novu proljetnu kolekciju posvetio Italiji i dao nam priliku da vidimo kako izgleda se spoje talijanska i francuska estetika, smisao za lijepo i uživanje u životu. Pod nazivom "Ciao Roma" predstavljeni su novi komadi koji će vas "odvesti" u Italiju ili, pak, vam omogućiti da se, ako planirate putovanje u Rim, u potpunosti uklopite.

image

Haljina Medicis od antilopa u boji senfa, 295 eura

SEZANE

U novoj kolekciji tako možemo vidjeti izvezene topove, jakne od antilopa te ribičke sandale koje se ove sezone vraćaju na velika vrata. Kolekcija je stigla prije tjedan dana i već su se neki komadi rasprodali što nije neobično za poznati brend, ali ovog puta obožavatelji su dodatno oduševljeni zbog komada u kojima jedva čekaju živjeti la dolce vita.

image

Haljina Jarred 160 eura/ bluza Esna 90 eura /hlače Baptisto 120 eura

SEZANE

U novoj kolekciji ne nedostaje setova - bluze ili jakne u kombinaciji s hlačama dolaze u izražajnim bojama, često s cvjetnim motivima, ali tu su i verzije za one koji više vole suptilnije lookove poput blejzera na dvostruko kopčanje i hlača širokog kroja u nježnoj kremastoj nijansi s pinstripe uzorkom.

image

Suknja Lili 120 eura

SEZANE

Iz kolekcije dostupna je i plisirana suknja koja će se odlično spojiti s nekom od bluza ili pulovera koje već imate u ormaru, a među najpopularnijim komadima su svakako torbe koje dolaze u različitim formatima, ali jedan od proljetno-ljetnih favorita je ona u stilu cekera s kožnim ručkama i remenom. Isto tako, osvojile su nas ribarske sandale s blok petom s kojima ćete bez problema hodati ulicama Rima, a koje će ove godine svakako biti jedan od omiljenih modela. Uz sve to, teško je odoljeti i nakitu - izdvojili smo nekoliko komada ispod 100 eura koji će savršeno "zaokružiti" vaš talijanski styling.

image

Bluza Claire 110 eura i hlače Martin istog uzorka 120 eura

SEZANE
image

Mini torba od rafije Justine 190 eura/ jakna Marena 390 eura/ hlače Ciara 285 eura

SEZANE
image

Blejzer Michele s dvostrukim kopčanjem 180 eura/ Hlače Rodrigo 130 eura

SEZANE
image

Naušnice Flora od mjedi i smole 65 eura/ Naušnice Amandine od smole 50 eura

SEZANE
image

Jakna Marena 160 eura/ torba Maxi Justine od rafije 320 eura

SEZANE
image

Sandale Florie 175 eura/ suknja Magda 115 eura

SEZANE
image

Jakna Marceline od antilopa s heklanim detaljem 360 eura

SEZANE
image

Prsten Samuel od recikliranog mjeda s pozlatom i sedefom 70 eura/ Naušnice Gabin od recikliranog mjeda s pozlatom 95 eura

SEZANE
Linker
17. travanj 2024 16:40