baš su cool

Charlize Theron na crvenom tepihu nosila je genijalne čizme koje tako dobro stoje na crno

Na predstavljanje filma "Škole za dobro i zlo" glumica je došla u monokromatskom izdanju koje bi sigurno isfurala i ravnateljica Škole zla koju glumi u Netflixovom hitu.

Glumica Charlize Theron bila je u središtu pažnje na premijeri novog filma "Škola za dobro i zlo" koji se počeo prikazivati na Netflixu. Na crveni tepih je stigla u crnim komadima s potpisom Diora, a najviše pozornosti ukrale su mrežaste čarape i neobične čizme do koljena ukrašene čipkom.

Nimalo ne čudi što je Theron odabrala upravo Dior kreaciju jer je već godinama njihova ambasadorica. Svilenu košulju s cvjetnim detaljem spojila je s maksi suknjom od tafta čiji izgužvani izgled daje mističan štih cijelom outfitu. Inače, Charlize u filmu glumi Lady Lesso, ravnateljicu Škole za zlo te bismo mogli reći da je crnom modnom kombinacijom evocirala uspomenu na ulogu.

image

Charlize Theron

IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Diorova kreacija dio je cruise kolekcije brenda za 2023. te je nadahnuta povijesnim slikama, uniformama i španjolskim umijećem.

Na premijeri su joj se pridružile kolegice Sofia Wylie, Sophia Anne Caruso, Kerry Washington i Michelle Yeoh koje su također nosile upečatljive kreacije.

Wylie je bila u raskošnoj haljini od tila, Caruso u crnoj kreaciji bez ramena sa srcolikim dekolteom, Washington je zablistala u neobičnom spoju sportskog crop topa i suknje od tafta, a Yeoh se odlučila za žutu haljinu.

image

Charlize Theron, Sofia Wylie, Sophia Anne Caruso, Kerry Washington, Michelle Yeoh

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U Netflixovom novom uratku, Theron i Washington su odgovorne su za oblikovanje nove generacije heroja i zlikovaca. Film je adaptacija istoimene popularne serije knjiga Somana Chainanija, a prati priču najboljih prijateljica Sophie i Agathe, koje se nađu na dvije strane, između dobra i zla.

Mnogi su već usporedili film s Harry Potter franšizom jer se radnja odvija u magičnoj školi na osami. Knjiga je prva u šestodijelnoj sagi koju je izdao Chainani i 2013. je postala bestseler New York Timesa.

Linker
15. travanj 2024 21:05