Ljetni đir

4 must have looka za ljeto: Antonija Stupar Jurkin otkriva bez čega ne odlazi na putovanje

Bivša televizijska voditeljica, danas marketing i event menadžerica, već treću godinu zaredom s obitelji se vraća na istu destinaciju, a otkrila nam je i u kakvim modnim kombinacijama provodi ovo ljeto.

Netom prije nego što je otputovala na godišnji odmor, Antonija Stupar Jurkin podijelila je s nama svoja razmišljanja o ljetu - preferira li gužvu ili samoću, što čita i sluša ovoga ljeta te kakve modne kombinacije uz omiljeni nakit nosi ove godine. Njezin stil je klasičan s primjesama sportskih elemenata, a kada je nakit u pitanju, obožava decentne komade koje pažljivo kombinira. Evo što nam je sve otkrila!

Ljeto u Zagrebu ili ljeto na obali - kako izgleda vaš plan?

- Definitivno ljeto na obali. Moja omiljena destinacija je Malinska na otoku Krku. Krajem lipnja posjetili smo istarski Novigrad kojem se vraćamo već treću godinu zaredom, a oduševio nas je divljim plažama i prelijepom prirodom. Malinska je naš drugi dom i tu se najbolje opustimo u ljetnim radostima, a volimo kad nam se pridruže prijatelji i tu najviše uživamo.

image
VEDRAN PETEH CROPIX
Volite li miran odmor na izoliranim lokacijama daleko od buke ili napučena mjesta i turističku atmosferu?

- Volimo i izolirane lokacije daleko od buke, ali volimo i turističku atmosferu. Kada smo na Krku svakodnevno mijenjamo plaže: nekada smo na onim turističkima "u žiži", a znamo, kada se zaželimo mira, otići na skrivene, manje poznate plaže. Volim kada brodicom istražujemo uvale do kojih se kopnenim putem ne može doći.

Kako izgleda vaš savršeni dan na moru?

- Savršeni dan na moru je onaj na plaži, uz prirodan hlad, dok djeca rone, plivaju, istražuju podmorje, a ja uživam uz hladni napitak s dobrom knjigom. Navečer je to šetnja uz obalu. Ima li ljepše od toga?

Tri outfita bez kojih ne idete na putovanje ove godine?

- Casual look - kratke traper hlače koje obožavam nositi ljeti na bijeli badić i preko toga oversize prugasta plavobijela košulja. Za večernji izlazak biram haljinu, ponijela sam mini i midi i maksi dužinu... Važno je da su lepršave i prozračne. Za ljetni party nosim mini tamno-sivu haljinu na tanke naramenice, a na plažu nosim badić i mrežastu maksi haljinu preko njega. Ove godine sam ponijela i bež i crnu.

image

Zlatna ogrlica i narukvica s motivom srca ZAKS/
lanena košulja Arket/ sandale Arket/ kratke traper hlače Re/Done/ kupaći kostim Oysho

PROMO
image

Viseće zlatne naušnice i zlatni prsten ZAKS/
mini haljina & Other Stories/ natikače s mašnom Zara

PROMO
Nosite li često nakit, jeste li jedna od onih koje strastveno prikupljaju nove komade? I kakav nakit volite nositi?

- Nakit volim, i volim kada je decentan. Nikada ne kombiniram naušnice, prsten, ogrlicu i narukvicu odjednom. Uvijek nosim ili samo prstenje ili samo naušnice ili samo narukvice ili ogrlice. Volim kada je nakit poseban i zanimljiv, uvijek podigne svaku modnu kombinaciju.

image

Zlatno prstenje ZAKS/
maksi haljina Massimo Dutti/ sandale na petu Mango

PROMO
image

Zlatna ogrlica sa slovom ZAKS/
torba u stilu cekera Chloe/ kupaći kostim COS/ mrežasti kaftan Zara

PROMO
Što ovog ljeta čitate, slušate, gledate?

- Ljeti minimalno gledam TV. Čitam trenutno "Sve plavetnilo neba" francuske spisateljice Melisse Da Coste. Čovjek posjeduje čudesnu moć suočiti se s patnjom, ali i otkriti nove životne radosti pa čak i u najmračnijim trenucima života. Ta me rečenica zaintrigirala pa sam ju odlučila uzeti za ljetno štivo. Za sada je jako dobra.

Kako izgleda vaše pakiranje kofera, odrađujete li to u zadnji čas ili se možete pohvaliti dobrom organizacijom?

- Smatram se solidnom organizatoricom pakiranja. Krenem dva dana ranije ali uvijek se nekako dogodi da spremam u zadnji čas stvari koje sam smetnula s uma. Krenem vrlo organizirano, ali završim pred put s još dodatne minimalno dvije torbe.

image
VEDRAN PETEH CROPIX
Bez čega u torbi nikako ne krećete na put?

- Fen, pegla za kosu, pegla za odjeću - bez tog trija ne idem nigdje i to uvijek prvo spakiram.

Koji su vaši beauty favoriti za ljetna putovanja i dane na plaži?

- Beauty favoriti za ljeto su maskara, prozračno rumenilo i sjajilo za usne.

image
VEDRAN PETEH CROPIX
Kako izgleda vaša rutina njege?

- Ujutro koristim SVR Clairial serum koji mi se pokazao odličnim za mrlje na licu, zatim na serum stavljam SPF50. Trenutno koristim od L‘Oreala Revitalift clinical Anti UV fluid. Uvečer ponovim isti serum i samo promijenim kremu - stavim Embryolisse Sensitive kremu. Ova kombinacija se pokazala odličnom za ljetne dane.


*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji: Gloria x ZAKS

Linker
17. travanj 2024 11:14