JLP
NESLUŽBENI POČETAK LJETA

Zvjezdani parovi državni praznik proslavili na plaži

U SAD-u je Memorijalni dan veliki praznik i neslužbeni početak ljeta, a veliki broj zvijezda proslavio ga je na partyju koji je organizirao producent Joel Silver (61).

Cindy Crawford (48) sa svojim suprugom Randeom Gerberom (52) uživala je u čašici tekile, a izgledala je odlično u crno-bijeloj ljetnoj haljini s printom i asimetričnim rubom. Bivša manekenka uživala je s dugogodišnjim suprugom u slobodnom vremenu bez djece – kćeri Kaie (12) i sina Presleyja (14).

Osim Cindy, na partyju poznatog producenta pojavila se i Kate Beckinsale (40) sa suprugom Lenom Wisemanom (41). Poznata glumica i manekenka zablistala je u bijelom kombinezonu i srebrnim štiklama, a cijelo vrijeme provela je uz supruga s kojim je već deset godina.

Poznatim i dugogodišnjim parovima pridružili su se i Kaley Cuoco (28) i Ryan Sweeting (26) koji iza sebe imaju pet mjeseci braka. Mladi bračni par uživao je na plaži gdje su, bez obzira na ljude oko sebe, bez ustručavanja razmjenjivali nježnosti i svima pokazivali koliko su još uvijek zaljubljeni.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
27. travanj 2024 02:17