PR
KREĆE NA TURNEJU

Život mi se potpuno promijenio nakon X Factora

Bivši natjecatelj X Factora Adria, koji je odmah na početku showa oduševio interpretacijom pjesme Olivera Dragojevića Stine i u popularnom showu stigao do polufinala, otkrio je za Gloria.hr kako kreće na turneju Srbijom i Makedonijom.

– Dobio sam poziv od produkcije X Factora. Imam mnogo obožavatelja u Srbiji i u Makedoniji pa sam im odlučio ispuniti želju i nastupiti u njihovim gradovima. Već sam nastupao u Skopju i to mi je jedan od najdražih nastupa – otkrio nam je Antonio Krištofić kojeg je osobito oduševila energija i ljubav makedonske publike, a u sklopu turneje premijerno će 15. prosinca u Beogradu izvesti i drugi singl pod nazivom Među tvojim rukama.

Mladi Opatijac nedavno je objavio svoj prvi singl Divan dan koji je, kako kaže, iznenadio i šokirao sve.

– Nisu očekivali mene u takvom izdanju, osobito jer je ta pjesma bila prva pjesma nakon showa, gdje sam izvodio isključivo teške balade. To je pozitivna i plesna pjesma koju svakim danom čuje sve više ljudi i 21 tisuća pregleda na Youtubeu je za mene odlično – ispričao je Antonio i dodao kako mu se život potpuno promijenio nakon X Factora.

Antonio je odmah po izlasku iz showa nastupio kao gost na koncertima Olivera Dragojevića, zatim Tončija Huljića te Zdravka Čolića, predstavio se na Festivalu šibenske šansone, ostvario suradnju s Ivom Ćurić i Ilijom Mihailovićem te održao puno koncerata.

– Postao sam vrlo oprezan pri izboru svojih pjesama koje tek stvaram, precizno biram pjesme koje će tek izaći kako bi publika bila zadovoljna, ali i zbog sebe. Nakon ovog showa shvatio sam da je ipak sve na meni. Potrebno je puno rada kako bih ostvario ono što želim i pravo dokazivanje javnosti tek počinje – priznao je mladi Opatijac i dodao kako je nakon showa ostao u kontaktu s ostalim kandidatima, produkcijom, ali i svojom mentoricom Aleksandrom Kovač.

– Aleksandra me naučila da u glazbi čovjek mora biti borac. Često me pitaju zašto nikad nisam pjevao pjesme na stranom jeziku, no jednostavno ih ne osjećam i Aleksandra je to znala. Uvijek nam je govorila da pjevamo ono što mi želimo i da se publici predstavimo s pjesmom kojom ćemo moći prenijeti emocije, a takav savjet dao bih i ja danas svima koji još uvijek traže svoj žanr – reko je za kraj Antonio koji svoju dvotjednu turneju započinje 15. prosinca u Beogradu.

Linker
19. travanj 2024 16:10