Tvoje lice zvuči poznato/Facebook
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Žiri nakon nastupa Marija Petrekovića: Čudo, čudo i gdje ti je kraj

Pobjednik desete epizode popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato je Mario Petreković koji se u potpunosti uživio u ulogu Lionela Richieja i sve prisutne zabavio izvedbom pjesme All Night Long.

Žiri, ali i kolege iz showa bili su oduševljeni njegovom transformacijom. Moćno, nježno, fenomenalno, fascinanto samo su neki od komentara žirija dok je Sandra Bagarić izjavila kako je Mario genijalan izvođač i zabavljač.

– Čudo, čudo i gdje ti je kraj – pitala se simpatična pjevačica nakon njegovog nastupa.

Međutim, osim njega odlični su bili i ostali sudionci showa.

Foto: Tvoje lice zvuči poznato/Facebook

Andrea Andrassy otvorila je večerašnje izdanje i to pjesmom poznatog brazilskog pjevača Gusttava Lime. Gostujući član žirija Tonči Huljić bio je oduševljen transformcijom i komentirao ju riječima kako je ona njegova sljedeća muška akvizicija.

Jasna Palić Picukarić nastupala je kao Ljiljana Nikolovska iz grupe Magazin i svojim nastupom oživjela duh osamdesetih te oduševila žiri koji je komentirao kako je bilo teško “skinuti” zahtjevni Ljiljanin vokal.

Vanda Vinter publiku je zadržala u osamdesetim godinama i oduševila svojom preobrazbom u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom Lambada. Osim pohvala na račun vokala, svi su bili oduševljeni i fizičkom transformacijom.

Baby Dooks pokušao je skinuti Gipsy Kingse pjesmom Volare, a da mu je pošlo za rukom potvrdili su svi članovi žirija, posebice Tomo in der Mühlen kojemu je ova pjesma jedna od najdražih te je izjavio kako mu je drago što ju Baby Dooks nije uništio.

Foto: Tvoje lice zvuči poznato/Facebook

Ronald Braus postao je Zvonko Bogdan i nastupao pjesmom Evo banke cigane moj i za taj nastup osvojio dosada najveći broj bodova. Mnogi su mu dali visoke ocjene zbog kojih se našao na trećem mjestu večerašnjeg showa.

Giuliana smo vidjeli u ulozi dive svih diva, Josipe Lisac. U nekoliko navrata pjevač je izjavio kako ne želi pretjerati u interpretaciji jer je strahovao da bi nastup mogao prerasti u karikaturu, no svi su se složili kako to nije bio slučaj.

Minea se transformirala u Jennifer Lopez i popularnu pjevačicu publici dočarala pjesmom Let’s get loud. Minea je bila oduševljena transformacijom, posebice izgledom te je zračila samopouzdanjem, a na bodovnoj ljestvici večerašnjeg showa našla se odmah iza pobjednika.

Linker
25. travanj 2024 10:18