ZRINKA CVITEŠIĆ I HRVOJE RUPČIĆ

Zabranjena ljubav je ipak prejaka?

Iako se činilo da je njihova veza gotova, izgleda da između Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića još uvijek postoji neugašena ljubav. Barem tako tvrdi tjednik Extra, koji je objavio trač da se dvoje bivših ljubavnika ponovno sastaje zajedno.

Strastvena veza između popularne glumice i oženjenog glazbenika započela je sredinom prošle godine, kulminirala kada je on napustio suprugu Tinu i njihove sinove Nou (11) i Jakova (4), a završila njegovim pokunjenim povratkom u bračnu luku na samu Staru godinu.

Nakon što su prošloga tjedna viđeni kako zajedno razgovaraju nakon predstave ‘Opera za tri groša’ koja je održana u Kazališnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu, krenule su glasine da se Rupčić opet predomislio te od supruge otišao ljubavnici. Ona nikada nije ni skrivala da ga i dalje želi, no novonastalu situaciju nisu htjeli komentirati ni Zrinka ni Hrvoje.

Tek će vrijeme pokazati je li sve to (bio) samo hir ili, pak, prava ljubav.

Pročitajte više:

ZRINKA CVITEŠIĆ Patnja je zamijenila ljubav ZRINKA CVITEŠIĆ Ljubavni trokut u Trešnji HRVOJE RUPČIĆ Preljubnik se vratio kući TINA RUPČIĆ Supruga uzvraća udarac ZRINKA CVITEŠIĆ Zabranjena ljubav je najslađa

Linker
01. svibanj 2024 07:17