MACEDONIA TIMELESS

Za nezaboravnu zabavu potrebna je samo pozitivna energija

Dan prolazi sporije ako ne popijete šalicu kave s prijateljima. To je dio tradicije ove zemlje koja živi u srcu Balkana – Makedonija. Ovdje ćete naći društveni život na visokoj razini. Jutarnja kava s prijateljima, ručak s voljenima, zabava u večernjim satima s najdražima.

Gradovi kroz Makedoniju imaju u izobilju restorana i kafića koji ostavljaju dojam o zemlji koja kao da nikad ne spava. U metropli urbano srce kuca 24-7 – idealni izbor vaše gradske pauze. Ne postoji dan u tjednu kad ne možete uživati u noćnom životu koji nudi Makedonija, noćni klubovi, restorani i barovi su otvoreni svaku noć. Subotna groznica se pretvara u svakodnevicu.

Subkulture imaju važno mjesto u Makedoniji. Takozvana alternativna mjesta izlazaka mogu vas pozitivno iznenaditi i ponuditi drugačiju zabavu od one već opitane. Skoplje je poznato po nastupima rok bendova uživo. Klubovi su u tijesnoj konkurenciji s ostatkom Europe. Od svjetski poznatih haus, hip hop DJ-ja do roka i džeza uživo, tradicionalna glazba, pa sve do ritmova eks – YU glazbe. Dakle, obucite se udobno i dozvolite da vam domaćini pokažu noćni impuls.

U barovima i restoranima s tradicionalnim izgledom smještenih u Staroj čaršiji gdje ste u mogućnosti susreta s pravim, tradicionalnim duhom grada. Restorani s autentičnom makedonskom hranom privući će vas sa svojom opuštenom atmosferom, raznim stilovima glazbe i isključivim makedonskim vinima, rakijom i pivom.

Ohrid je istinsko iznenađenje za posjetitelje koji očekuju tihi povijesni grad. Izvrsna prilika vidjeti najpoznatiju stranu Ohrida, diskretno osvjetljena pod okriljem noći, među skrivene uličice, crkve i mjesta sa najlepšim pogledom na jezero. Pogledajte različita lica Ohrida noću – od mističnog i tihog do vibrirajućeg i suvremenog.

Ohridski noćni život sigurno će vam ponuditi sve opcije za najluđu i nezaboravnu zabavu -uzbudljive noći u baru ili na plaži. Kada okusite zabavu, čekat će vas pripremljena jutarnja čorba (gusta juha) od meštra i svježe pripremljen sok. Tada počinje dan, plaža vas zove da nižete sjećanja u Ohridu.

Linker
20. travanj 2024 00:02