Foto: Facebook
ČETVRTA LIVE EMISIJA

X FACTOR Razočarani Massimo: Život nije baš pravedan

Popularno glazbeno natjecanje X Factor Adria se zahuktava. Sjajni kandidati iz tjedna u tjedan svojim interpretacijama oduševljavaju zahtjevan žiri, ali i publiku širom regije.

Četvrta live emisija posvećena je ljubavi i nosi simboličan naziv Sva lica ljubavi. Mentori Tonči, Aleksandra, Željko i Massimo odabrali su najljepše ljubavne pjesme za svoje kandidate, od kojih su neki manje, a neki više briljirali.

Talentirana Iva Ćurić nedavno je proslavila svoj 18. rođendan, no svojim zrelim nastupom oduševila je sve prisutne, ali i publiku ispred malih ekrana.

– Prelijepo otvaranje večeri ljubavi. Zračiš divnom ljepotom iznutra i odabrala si odličnu pjesmu. Jednostavno božanstveno – izjavila je Aleksandra, dok je Tonči dodao kako je bila bolja i od Lane Del Rey.

Bobi Mojsovski ponovno je oduševio žiri svojim nastupom, ovoga puta interpretacijom pjesme Tonyja Cetinskog – Opet si pobijedila.

– U svim segmentima si briljirao, rekao je Tonči, dok je Željko dodao kako je pjesma iznimno teška, ali da ju je on perfektno izveo.

– Nemam što reći, osim da je pred tobom velika pjevačka budućnost – zaključio je Massimo.

Foto: Twitter

Za svoj prošlotjedni nastup primila je brojne komplimente, no sada su se svi članovi žirija, osim mentora Massima, složili kako je Jeleni Đurić ovo bio najgori nastup do sada.

– Standardno si dobra, ali danas se baš i nisam naježio – iskren je bio Željko.

Tonči se složio i dodao kako ima osjećaj da je pjesmu samo “odradila” bez posebnih emocija.

– Nije bilo najbolje – složila se i Aleksandra, a Massimo je stao u Jeleninu obranu i dodao kako je njemu to bilo minimalistički i sugestivno.

Mladi Ilija Mihailović u prošloj emisiji našao se pred ispadanjem pa su neki članovi žirija zaključili kako i ovoga puta nije daleko od toga.

– Bilo je dosta greška koje ćeš i sam čuti kasnije – izjavio je Massimo, dok je Tonči dodao kako se radi samo o neiskustvu i volji.

– Sve prije tebe je bilo jako dobro i neće ti biti lako – još jednom je naglasio Tonči, a Aleksandra je dodala kako je iznimno ponosna na njega.

Foto: Twitter

Nastup zgodnih Makedonaca koji su se okupili pod nazivom Highway Trio – ovoga puta oduševio je žiri.

– Bravo za živu snimku. Odlična pjesma za vas i to je stil koji biste trebali svirati – rekla je Aleksandra.

-Imali ste posebnu energiju i okupirali ste nas. Odlična rock atmosfera – izjavio je Massimo dok se ostatak žirija složio kako je ovo bio njihov najbolji nastup.

Nina Simić je razočarala žiri prošlim nastupom, no nakon večerašnje izvedbe – ponovno je zadobila njihovo povjerenje i poštovanje.

– Večeras je bio tvoj najbolji nastup otkako si u showu – započeo je s ovacijama Tonči, a Aleksandra nastavila u sličnom tonu:

– Prelijepa si. Večeras si se konačno vratila i ponovno nas oduševila.

– Ne znam bih li ja imao snage stati pred nas sve večeras, nakon komentara i kritika koje si dobila prošlog tjedna. Čestitam – izjavio je Massimo i rasplakao mladu natjecateljicu.

Foto: Twitter

Posljednji nastup pripao je Tariku i Adnanu koji su oduševili sve one koji su se pitali koliko oni uistinu mogu ponuditi showu.

– Odličan miks s raspletom kakav samo vi možete ponuditi – izjavio je Željko, dok je Aleksandra priznala kako je nastup bio božanstven, ali im zamjera narodnjački prizvuk koji često imaju u svom nastupu.

– Pazite da vaš nastup ne bude preopušten i da ne ode u zezanciju, inače odlično – izjavio je Massimo, a Tonči kao njihov mentor pohvalio je nastup i napredak koji je očigledan.

Foto: Facebook

Nakon odličnih nastupa, došao je i trenutak odluke o kandidatima koji su najmanje oduševili publiku, koja se nalazi u ulozi petog člana žirija.

Ovoga puta pjesmu spasa pjevale su Nina i Jelena, a žiri je odlučio kako dalje ide Nina, a ispada Jelena.

– Ja sam u šoku i ne znam što bi rekao. Ne znam zašto se tako glasalo. Život nije baš pravedan – riječi su kojima je Massimo komentirao ispadanje svoje kandidatkinje.

Linker
14. travanj 2024 15:27