SLOBODNA I SRETNA

Vlatka Pokos: Opsjedaju me oženjeni muškarci

Nastupom na Splitskom festivalu Vlatka Pokos vratila se nakon kraćeg izbivanja na glazbenu scenu te najavila album koji će početi pripremati najesen.

-Glazba je moja prva i najveća ljubav i jako mi je drago što sam nastupila na Prokurativama, to je poseban osjećaj. Orkestar je bio divan, baš sam uživala i uopće nisam imala tremu – rekla je Vlatka ta Slobodnu Dalmaciju . U intervjuu je priznala kako joj je drago što se maknula iz središta pozornosti javnosti, koja je analizirala njezin privatni život jer nikad nije željela takvu vrstu slave.

U posljednje vrijeme posvetila se studiju turizma na VERN-u, na kojem ispite polaže s izvrsnim ocjenama i voditeljskim poslovima te kaže kako je zadovoljna svojim životom:

– Da, nakon razvoda bila sam u velikom minusu, ali danas s ponosom mogu reći da imam vlastiti stan u centru Zagreba, vrlo lijep auto, sama plaćam privatni fakultet. Jako sam zadovoljna sa svojim životom i životnim standardom.

Vlatka Pokos iskreno priznaje da nije u ljubavnoj vezi i da više ne vjeruje u brak te, kaže, svoju slobodu cijeni iznad svega.

– Iskreno, ne vjerujem u instituciju braka, vjerujem u ljubav. Gledajući svijet oko sebe vidim previše onih koji iz krivih razloga ulaze i ostaju u brakovima. Da ne spominjem da me opsjedaju upravo oženjeni muškarci!

Linker
14. svibanj 2024 16:38