OKRUNJENA LJUBAV

Vjenčanje na žalu Ivane Marić

Zagrebačka pjevačica Ivana Marić (27) nedavno je dokazala da nije nimalo praznovjerna: prošli petak, 13. kolovoza, udala se u Bolu na Braču za dugogodišnjeg dečka i oca njihove sedmomjesečne kćeri Vite Marije, mostarskog fotografa Vjekoslava Šunjića (40).

Istina, to jutro pukla im je guma na njihovom reanultu, zbog čega je mladoženja morao iz Povlja, gdje su bili smješteni, potegnuti do vulkanizera u Selcima, ali svako zlo za neko dobro. Naime, u Selcima je našao cvjećarnicu s bijelim ivančicama, od kojih je Ivana sama složila vjenčani buket, te vjenčićima od bršljana ukrasila kosu sebi i Viti Mariji.

– Zapravo mi je bila fora da se vjenčamo u petak trinaestog jer sam cijeli obred zamislila vrlo nekonvencionalno. Nije bilo svadbe niti pompe, ceremonija se održala u vijećnici u Bolu, a osim nas i Vite Marije, bili su prisutni samo kumovi, dugogodišnji prijatelji Adriana i Valent Panđa te njihov osmomjesečni sinčić Petar. Nakon toga smo svi otišli na plažu Zlatni rat, gdje smo gledali zalazak sunca sjedeći na pijesku i ispijali šampanjac Dom Perignon. Moj jedini uvjet bio je da smo svi u bijelom – kaže bivša članica grupe Feminnem i sudionica TV showa Farma.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o vjenčanju Ivane Marić i Vjekoslava Šunjića potražite u noovom broju tjednika Glorija (br. 815)

Linker
27. travanj 2024 17:38