HRT
NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

[VIDEO] THE VOICE Mentori sve više kalkuliraju

U četvrtoj emisiji popularnog showa The Voice mentori su po pretposljednji put imali priliku odabrati natjecatelje za svoje timove, a izbor im definitivno nije bio lak.

Jacques Houdek, Ivan Dečak, Indira Levak i Tony Cetinski nakon ove emisije nalaze se pri samom kraju odabira kandidata, a timovi su skoro pa popunjeni – u Ivanovom i Indirinom timu ostala su još dva slobodna mjesta, dok Jacques i Tony moraju odabrati još tri kandidata.

Iznenađenje u ovoj emisiji bio je ljubavni par iz Rijeke, koji je svojim izvedbama uspio osvojiti žiri, ali u natjecanje ipak idu odvojeno – Ana Cerovac pridružila se Jacquesovom timu, dok je Daniel Jurišević odabrao Ivanov tim.

Samanta Bučaj izvedbom pjesme At Last oduševila je Indiru, koja se borila i za mladog Marina Jurić-Čivro, koji je ipak odabrao Ivanov tim.

Indira je u ovoj emisiji odabrala i Svena Pfeifera koji ju je osvojio pjesmom You Raise Me Up, dok je jedna od najmlađih natjecateljica Antonela Đinđić svojim glasom oduševila Jacquesa.

– Rekao sam da neću plakati na televiziji, ali naježio sam se, a čak mi je i oko zasuzilo – kazao je Ivan nakon nastupa Romane Lalić Pejković i dodao da upravo u njegovom timu postoji mjesto za jednu takvu divu. Ipak, Romana je odabrala Tonyja, koji je napomenuo da on ipak iza sebe ima 25 godina karijere. Tony je u ovoj emisiji odabrao i rokera Vladimira Matica, nekadašnjeg člana III. kanala, prve domaće heavy metal skupine.

Elena Stella Tonyja je oduševila na prvu, a nakon njega okrenuli su se i ostali mentori, no ona je na kraju odabrala Ivanov tim.

Mentori se sada nalaze u nezavidnom položaju jer u svojim timovima imaju još malo preostalih mjesta i moraju kalkulirati s odabirom kandidata, koji će u drugom dijelu natjecanja ući u dvoboje. Mentori u sljedećoj fazi showa moraju spojiti svojih 12 natjecatelja u šest dueta, nakon kojih odlučuju tko nastavlja natjecanje.

Linker
20. travanj 2024 11:07