HRT
NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

[VIDEO] THE VOICE Mentori sastavili timove, kreću pripreme za dvoboje

U petoj emisiji popularnog showa The Voice mentori su kompletirali svoje timove i sa svojim kandidatima kreću u idući krug natjecanja – dvoboje.

Posljednja emisija audicija bila je posebno teška za Jacquesa Houdeka, Indiru Levak, Ivana Dečaka i Tonyja Cetinskog jer su u svojim timovima imali mjesta samo za još par kandidata te su zbog toga morali kalkulirati koga će odabrati i dati svoj glas.

Egon Marić (24) svojom je izvedbom oduševio Jacquesa, Ivana i Tonyja, ali je za mentora ipak odabrao Jacquesa koji ga je pohvalio i rekao: “Onaj falset je bio izvan svake pameti”.

Ivu Gortan (23) nahvalili su svi mentori, ali okrenuo se samo Ivan koji je nakon Tonyjeve primjedbe i sam priznao da ima više sreće nego pameti.

Po jedan glas dobili su i Alen Bičević, kojem je svoj glas dao Tony i priznao mu da ga njegov glas neodoljivo podsjeća na Tošu Proeskog, dok je Andrea Mihal (20) dobila samo Indirin glas koja joj je priznala da ima doista poseban glas.

Kristina Boban (20) za svog je mentora odabrala Tonyja, iako joj je Indira priznala da je opaka rokerica i da bi njihove energije bile dobitna kombinacija.

Ema Gagro (28) svojim je glasom oduševila sve mentore, a najviše ju je nahvalio Jacques kojeg je naposljetku i odabrala: “Ti si toliko bila u grooveu od prvog momenta i tvoj glas je mene na prvu oduševio da ti moram reći da te već sad volim “.

Mahir Kapetanović (23) svojim je rock nastupom oduševio Tonyja, Ivana i Indiru koji su cijeli njegov nastup popratili plesom, ali je ipak na kraju odabrao Ivanov tim jer je njegova “šalica čaja”.

Mateo Resman (21) svojim je nastupom oduševio samo Indiru, koja je naglasila da njen tim treba upravo takvog pjevača.

Melanie Malike Acorlor (19) na prvu je osvojila i Jacquesa i Tonya, koji su se svojim komplimentima nadmetali za njen odabir, a na kraju je Melanie ipak odabrala Jacquesa, koji joj je rekao da je ona poput nebrušenog dijamanta koji njegov tim može dovesti do savršenosti.

Andrija Kovačević (25) posljednji je kandidat kojeg je Tony odabrao u svoj tim te mu napomenuo da ima odličan glas, ali da ima momenata na kojima moraju poraditi.

Nakon odslušanih 97-ero kandidata mentori su sastavili timove, a sada ih očekuju pravi izazovi. Idućeg puta ekipe će se prepoloviti – kandidati ulaze u dvoboje nakon kojih samo jedan ide dalje i to po odluci njihovog mentora.

Linker
24. travanj 2024 00:05