HRT
NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

[VIDEO] THE VOICE Indira i Jacques sa suzama u očima oprostili se od kandidata

Započela je posljednja faza popularnog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske u kojoj mogu sudjelovati i gledatelji i svojim glasovima mogu utjecati na ostanak ili ispadanje kandidata.

Nakon neizvjesnih i dramatičnih dvoboja u showu došli smo do faze u kojoj ćemo vidjeti izvedbe svih 24 kandidata koji su prošli dvoboje, a u prvoj emisiji uživo nastupilo je 12 natjecatelja – po troje iz svakog mentorskog tima.

Prvu emisiju uživo otvorilo je upravo tih 12 natjecatelja koji su zajedno izveli pjesmu Ella E, a njihovom izvedbom bili su iznimno zadovoljni mentori.

U ovoj fazi u odlučivanje se uključuju gledatelji koji će glasovanjem moći spasiti po jednog natjecatelja iz svakog tima, dok najteža odluka ponovno ostaje na Jacquesu Houdeku, Indiri Levak, Ivanu Dečaku i Tonyju Cetinskom, koji će morati između preostalih dvoje odabrati s kim će nastaviti natjecanje.

Prva je nastupila Sara Barbarić iz Tonyjevog tima i oduševila izvedbom pjesme Tough Lover Christine Aguilere.

Nakon nje nastupio je Alen Bičević s pjesmom Toše Proeskog, dok je posljednja iz Tonyjevog tima nastupila Kristina Boban sa zahtjevnom pjesmom When Love Takes Over Davida Guette i Kelly Rowland.

Publici se najviše svidjela Alenova izvedba, a Tony je između Kristine i Sare odabrao Saru koja će mu se pridružiti u daljnjem natjecanju.

Iz Jacquesevog tima prva je nastupila Ema Gagro izvevši pjesmu A Song For You, a njen mentor izjavio je da je ona jedina prava soul diva u ovom showu.

Melanie Malike Acorlor izvela je pjesmu grupe Pavel Čuvaj me, iako nije željela pjevati na hrvatskom jeziku, ali Jacques ju je pohvalio da im je time pokazala da je pravi radnik.

Nina Kraljić svojim je nastupom i pjesmom Wicked Game mentora dovela do ruba suza, koji je rekao da bi mogao samo nju slušati do kraja života.

Publika The Voicea odabrala je Ninu, dok je Jacques odlučio, iako mu odluka nije bila laka, da dalje s njim u show ide Ema, a Melanie je u suzama napustila show.

Dora Vestić pokazala je da je vladarica pozornice, kako ju je njena mentorica Indira nazvala, izvevši pjesmu Proud Mary, a njen nastup natjerao je sve mentore da se opuste i rasplešu.

Karlo Cvetković svoju je mentoricu oduševio pjesmom Ja bih preživio, a priznala je i da joj je on najdraži učenik jer sve upija poput spužve.

Bruna Oberan, posljednja od kandidata Indirinog tima u ovoj emisiji, izvela je pjesmu Bang Bang, a Indira joj je priznala da smatra da je ona čudo od vokala te da za nju teška pjesma ne postoji.

Gledatelji su u Indirinom timu odabrali Brunu, a mentorica je sa suzama u očima odlučila da u daljnje natjecanje ide Karlo te potrčala u zagrljaj Dori kojoj je poručila da ju obožava.

Iz Ivanovog tima prvi je nastupio Daniel Jurišević s pjesmom Run To The Hills, a nakon njega Mahir Kapetanović svojom je izvedbom pjesme Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš oduševio mentora koji je priznao da je rad s Mahirom prava kocka, ali da svaki put sve odradi kako treba.

Posljednja je nastupila Elena Stella koja je izvedbom pjesme Johnny Got A Boom Boom rasplesala mentore i publiku.

Gledatelje je osvojila Elena i oni su joj svojim pozivima osigurali odlazak u nastavak showa, dok je Ivan odlučio da će s njim u daljnje natjecanje ići Mahir.

Nakon prve od šest emisija uživo oprostili smo se od četiri kandidata, po jednog iz svakog tima, a u daljnje natjecanje prošlo je osam kandidata.

Linker
24. travanj 2024 03:16