OKUPLJANJE DANCE TRIA

VIDEO Ivana Banfić: Ponovila bi sve iz 90-ih, ali s drugim mužem

Minea, Ella i I Bee, kako je 90-ih bila poznata Ivana Banfić gostovale su u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ na Narodnom radiju gdje su predstavile svoj novi projekt sjećanja na devedesete, s kojim nastupaju po hrvatskim klubovima.

– Naravno da se još čuvaju tuljci i špičasti grudnjaci – rekla je Ivana Banfić, a Minea dodala:

– Ti kako hoćeš, ali ja više ne mogu nositi tregerčiće ili one čarapice, te nastavila:

– Radila sam koncerte, ali su me na kraju uvijek pitali, a gdje su vrapci – rekla je Minea, koja se protivila otpjevati svoj najveći hit kad ga je prvi put dobila.

– Ista je bila stvar i s Uberi ljubicu, ali Tonči Huljić mi je rekao da mu vjerujem jer će to biti veliki hit – priznala je najmlađa zvijezda ovog dance trija, koja je rekla da joj je u ono vrijeme bilo najdraže to što je bila bezbrižna, samo je morala pjevati i nastupati, a tim ljudi se brinuo za njenu karijeru.

– To je bio moj stil života i kad su nas pozvali da to ponovno radimo, srce mi je zatitralo – rekla je Ivana Banfić o okupljanju dance tria.

Kao svoje najljepše sjećanje iz 90-ih, izdvojila je suradnju s plesačem Tomislavom Tržanom TT-jcem, a Ella je izdvojila odlaske na gaže: to, kaže, obožavala. Svidio joj je sprijedlog jednog slušatelja da napravi novi hit kao nastavak „Iza ponoći“ koji ju je proslavio, a koji bi govorio o tome što se sve događalo nakon ponoći.

Druga slušateljica postavila je pitanje Ivani Banfić je li zaista bila tako seksualna ili je to bio samo dio imidža, na što je pjevačica spremno ispalila:

– Bila sam sex mašina, ništa ispod pet puta na dan – rekla je Ivana u šali, te dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem na što su se svi nasmijali.

Cure razmišljaju objaviti kompilaciju s najvećim hitovima iz devedesetih, a do tada planiraju pokoriti sve klubove.

Pogledajte kako se društvo iz 90-ih zabavljalo kod Dalibora Petka.

http://youtu.be/UfUAr5ldHvY

Linker
18. travanj 2024 05:18