PLES SA ZVIJEZDAMA

Vatrena Nera zaslužila čistu desetku

Paso doble i slowfox bili su zadani plesovi u četvrtoj emisiji ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama, a pokazali su se kobnim za glumca Zijada Gračića i njegovu partnericu Tihanu Devčić. Njihova prvi paso doble nije očarao žiri, koji im je dao vrlo skromna 22 boda, a u direktnom dvoboju s Petrom Vlahovom i Anom Domišljanović, koji su bili drugi najlošiji par s 26 osvojenih bodova, nisu se pretjerano popravili te ih je žiri svojim glasovima poslao kući.

– Mislim da je večeras ovdje bio vaš brat blizanac koji zna plesati Petre – pohvalila je članica žirija Milka Babović nastup HTV-ovog novinara, koji je pokazao zavidan napredak u odnosu na svoje prijašnje nastupe. No, i s poboljšanjem uspio je biti tek pretposljednji u broju osvojenih bodova.

FOTOGALERIJA Pogledajte kako su plesali

Svoju prvu desetku osvojila je, pak, Sanja Doležal , koja je s partnerom Hrvojem Kraševcem plesala paso doblo i zaslužila 35 bodova.

S jednom desetkom nije se zadovoljila Nera Stipičević , već je vatrenom izvedbom paso dobla zajedno s partnerom Damirom Horvatinčićem kući odnijela sve četiri desetke žirija.

– Da postoji služba koja u rodilištu bebama daje narukvice na kojima piše ples kojem pripadaju i za koji su rođene, na vašoj narukvici Nero pisalo bi paso doble. Tu se nije znalo tko je među vama plesač, a tko zvijezda! – kazao je mladoj glumici član žirija Davor Bilman.

Linker
13. svibanj 2024 19:15