FEŠTA ZA SVE

Trostruko slavlje Kristijana Rahimovskog

Izgleda da Filip Rahimovski, jednogodišnji sin glazbenika Kristijana Rahimovskog , ovogodišnjeg pobjednika reality showa Farma, te unuk pjevača grupe Parni valjak Akija Rahimovskog , dokazuje istinitost izreke da jabuka ne pada daleko od stabla. Plavokosi dječačić je, naime, bio najnemirniji i najglasniji među šestero “raspjevanih” klinaca koje je 10. srpnja u zagrebačkoj Crkvi svetog Franje Ksaverskog krstio fra Nikola Barun.

– Filip je dijete kakvo se samo može poželjeti, no oko podneva, kad je bilo krštenje, njegovo je vrijeme za spavanje pa je vjerojatno zato bio malo nervozan – objašnjava pjevač, čiji je sinčić toga dana proslavio i prvi rođendan.

S krštenjem se, kaže Kristijan Rahimovski, čekalo zbog njegova tromjesečnog boravka na Farmi, s koje se vratio s 269.000 kuna, što će njemu i supruzi Ivi, 23-godišnjoj studentici turističkog menadžmenta, s kojom živi u podstanarskom stanu na Trešnjevci, zasigurno dobro doći.

Inače, njezina obitelj je iz Šestina, zbog čega je krštenje bilo na obližnjem Ksaveru, a nedaleko je i restoran Stari Puntijar gdje je nastavljeno slavlje za sedamdesetak uzvanika. Među njima je bila dječakova krsna kuma Anamarija Bačić, školska prijateljica supruge Kristijana Rahimovskog, njegovi punac i punica te kolega s farme Stjepan Božić. Trebao je doći i finalist Josip Ivančić, ali je imao pjevačku gažu. Nisu došli ni roditelji Kristijana Rahimovskog – s ocem nije u dobrim odnosima, a majka, koja živi u Zadru, imala je neodgodivih obveza – no zato je stigla njezina kći, a njegova polusestra Anamarija Maruna.

Uglavnom, fešta u restoranu je potrajala do devet na večer, jer se unaprijed slavio i rođendan Kristijana Rahimovskog, koji će 18. srpnja navršiti 29 godina.

– Bilo je veselo. Društvo me iznenadilo živom svirkom Paganini benda te rođendanskom tortom čije se svjećice ne mogu ugasiti puhanjem već dogore same, što ja nisam znao pa sam se uzalud mučio. Najviše me, ipak, oduševilo što je na torti bio lik magarca – zafrkancija na moj račun kad me magarac Cvetko na farmi ugrizao za ruku. Zato je onaj na torti i imao flaster na ustima – otkriva Kristijan Rahimovski, koji je dobio i mnogo darova.

Među najoriginalnijim svakako je pila koju mu je darovao prijatelj Dinko Jagić, a na kojoj je pisalo Farma 2010. Pobjednik: Kristijan Rahimovski. Upravo mu je, naime, vještina piljenja grede u dvobojima protiv Antonija Marušića i Elia Piska osigurala ostanak u showu i finale, u kojem je dobio najviše glasova za pobjedu.

Damir Leljak

Linker
27. travanj 2024 20:48