Foto: tvojelice.dnevnik.hr
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Transformacija u slavnog talijanskog tenora Luki Buliću donijela treću pobjedu

Deveta emisija druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato bila je ispunjena zanimljivim transformacijama, no pobjedu je uvjerljivo odnio Luka Bulić.

Stalnom žiriju, Sandri Bagarić, Branku Đuriću Đuri i Tomi in der Muhlenu, u ocjenjivanju nastupa pridružila se glumica Sanja Vejnović koju trenutno možemo gledati u TV seriji Kud puklo da puklo.

Emisiju je nastupom otvorio Ivan Šarić koji se transformirao u preminulog kralja popa Michaela Jacksona i izveo hit Smooth Criminal.

– Koreografija je dosta teška, a vokalno ga ne mogu izvući nikako – izjavio je komičar prije nastupa i poručio: – “Kad nađem čovjeka koji je zadužen za tu gljivu, završit će u gljivama!”

Related content

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Ovo je bilo odlično, ali svakako ništa ne može biti gore od Ivana u obliku Elle. Ja sam na terapiji od tada. Ovo je bio jedan veliki Michael Jackson. Stvarno si me iznenadio – izjavio je Đuro, a Sanja je dodala kako bi se složila sa Sandrom da joj je malo nedostajalo energije kralja popa.

Dušan Bućan bio je oduševljen svojom novom ulogom – u devetoj emisiji postao je ljubimac žena Zdravko Čolić i otpjevao njegov hit Pusti, pusti modu.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Ne znam jesu li mi draže ove bijele špičoke ili duga kosa, ali bio si izvrstan – poručila mu je Sanja, a Sandra dodala kako je napokon propjevao.

Renata Sabljak transformirala se u Bonnie Tyler i zaradila samo pohvale žirija za izvedbu njezinog hita I Need A Hero.

– Vokalni izazov mi je ta njena podrapanost u glasu – izjavila je Renata prije nastupa i dodala kako njoj stvarno treba neki superman i heroj.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Predivno kao i uvijek. Imaš genijalan glas i ti si, Renata, moj heroj – poručila joj je Sanja, dok je Tomo priznao kako mu je inače dosadnu pjesmu uspjela potpuno preokrenuti.

Luka Bulić dobio je poprilično zahtjevan zadatak – pjesmu Nessun dorma slavnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija.

– Živo me zanima kako ću izgledati kao bucko – priznao je Luka prije nastupa, a svi su s nestrpljenjem čekali Sandrinu reakciju na njegovu izvedbu.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Bravo, bravo, bravo. Bravo za izgled, za masku, bravo za silazak, bravo za besprijekorne upade, intoniranje…Zaista bravo. Ovo je večeras za mene pobjeda – izjavila je Sandra nakon nastupa, a Sanja je priznala kako je nastup stvarno bio divan te da je čak i zaplakala.

Ivana Marić u devetoj je emisiji postala Nelly Furtado i izvela pjesmu Maneater.

– Meni je ova pjesma toliko prelagana da mi je preteška. Mislim da će ovdje veću ulogu odigrati scenski nastup – izjavila je prije nastupa Ivana.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Ti si toliko zgodna žena. Danas si iskreno uživala u nastupu, imaš odlične pokrete. Pjevački sam te već nahvalila – poručila joj je Sandra, a Tomo joj poručio da bi i u svoju karijeru trebala uvesti neke od tih elemenata.

Maja Posavec dobila je priliku transformirati se u Ivana Dečaka, odnosno izvela je pjesmu Tango grupe Vatra.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Odlično si skinula njegove pokrete. Malo mi frizura nije pogođena. Ali nastup je bio simpatičan kao što su i oni simpatični – izjavio je Tomo, dok je Đuro komentirao kako ne poznaje dovoljno dobro grupu, ali mu je bilo zanimljivo za slušati.

Saša Lozar utjelovio je Louisa Primu s pjesmom Just A Gigolo.

– On je scenski nevjerojatan. Stalno nešto skakuće, blesave nekakve pokrete ima. Vokalno mi ga je veliki užitak skinuti – izjavio je prije nastupa Saša.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Apsolutno si kralj swinga kao što je bio Louis Prima. Savršen glas i savršena imitacija – pohvalio ga je Tomo, dok mu je Sandra poručila da je bio fantastičan.

Maja Šuput transformirala se u Lady Gagu i oduševila izvedbom pjesme Bad Romance.

– Ne mogu vjerovati da je mene napokon dočekalo nešto normalno. Ona je drugačija i to je meni strahovito zanimljivo – priznala je Maja prije nastupa.

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

Foto: tvojelice.dnevnik.hr

– Napravili ste sjajan show. Tvoj glas ne treba više ni komentirati, ali koreografija je bila stvarno odlična – izjavio je Đuro, a Sandra je komentirala da je Maja bolje “skinula Lady Gagu nego što se ona sama skinula”.

Najviše bodova u devetoj emisiji osvojio je Luka Bulić, a deset tisuća kuna darovao je udruzi Volim život iz Koprivnice.

U idućoj emisiji Maja Posavec transformirat će se u Magazin, Dušan Bućan postat će Cameo, Ivana Marić utjelovit će Gazde, Renata Sabljak u CeeLo Greena, dok će Ivan Šarić postati Nicki Minaj. Maju Šuput u idućoj ćemo emisiji gledati kao Rickyja Martina, Sašu Lozara kao Roda Stewarta, a pobjednik večerašnje emisije, Luka Bulić, postat će Marvin Gaye.

Linker
21. travanj 2024 02:48