tvojelice.dnevnik.hr
ISPRIČALA SE OBITELJI

TLZP Ivana Marić odnijela pobjedu kao seksi Christina Aguilera

Pobjednica pete emisije popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato je Ivana Marić koja je oduševila transformacijom u popularnu Christinu Aguileru, a osim vokalnim sposobnostima oduševila je i seksi izgledom.

U petoj emisiji četvrta članica žirija bila je Minea, koja je u prvoj sezoni popularnog showa bila jedna od natjecateljica, a sada je dobila priliku ocjenjivati svoje nasljednike.

Saša Lozar utjelovio je Alicea Coopera, a ovoj transformaciji jako se veselio jer voli rock još od tinejdžerskih dana.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Ako sam mogao izaći van kao balerina, Alice Cooper je mila majka – izjavio je prije nastupa Saša, a njegova transformacija oduševila je Sandru Bagarić koja mu je poručila da je stvarno neprepoznatljiv, dok je Tomo in der Mühlen primijetio kako je to vjerojatno jedna od najboljih maski do sada.

Maja Posavec vratila se u 1986. godinu i transformirala u Doris Dragović te otpjevala pjesmu Željo moja.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Strašna mi je ova tuga iz osamdesetih – kazao joj je Branko Đurić Đuro nakon nastupa i dodao kako ga svaki put sve više vokalno iznenađuje, a Sandra i Minea priznale su da su se naježile čim je počela pjevati.

Dušan Bućan izveo je techno brojalicu Pump Up The Jam, belgijske hip-hop grupe Technotronic.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Definitvno ti je legao rap. Bilo je fantastično – poručio mu je Tomo, a Sandra je komentirala kako se vidjelo da je uživao i tu energiju je prenio na njih, koji su također “pumpali” sa svojih mjesta.

Uslijedila je još jedna eurovizijska uspješnica iz 1988. – Maja Šuput transformirala se u Srebrna krila i izvela pjesmu Mangup.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Iskustva sa mangupima imam i previše – izjavila je Maja kojoj nije jasno kako je pjevačica Srebrnih krila uspjela izgraditi karijeru, a cijelo je vrijeme plesala van ritma.

– Tvoj osmijeh, nepravilni zubići, vrckava energija i fudbalerka vratili su me u osmi razred – priznala je Sandra, a Đuro je pohvalio kako ni u osamdesetima nitko nije ovako žario i palio.

Renata Sabljak transformirala se u grupu Europe i otpjevala njihov hit The Final Countdown.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Kosografija je bila točno takva kakva treba, nastup je bio odličan, ali sada kada gledam te osamdesete su baš bile strašne – izjavio je Đuro, dok je Minea priznala da se divi Renati te da je ona uvijek nekako ostavi bez daha.

Ivana Marić utjelovila je popularnu Christinu Aguileru i otpjevala hit Lady Marmalade.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Nisam neki veliki fan, ali to što ona može malo tko može. Dobiti takvu ulogu je strašno, fali mi malo hrabrosti za ovo- priznala je Ivana, a nakon nastupa ispričala se obitelji i poručila da to nije ona već Christina Aguilera.

– To je stvarno bio krasan nastup – komentirao je Đuro i dodao da se radilo o finoj erotici, a ne ovoj kojoj pribjegavaju današnje estradne zvijezde.

Pobjednik prošlotjedne emisije Ivan Šarić transformirao se u kralja rock&rolla, Elvisa Presleyja, i otpjevao je pjesmu Jailhouse Rock.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– To je izgled Elvisa iz prve faze, a ponašanje iz zadnje. Ali bilo je beskrajno zabavno gledati te – poručio mu je Đuro, koji je zajedno s Tomom primijetio kako više sliči crtanom liku Johnnyju Bravu.

Posljednji je nastupio Luka Bulić koji je utjelovio Severinu i izveo njezin hit Gas, Gas.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Jedino bolje od biti sa Severinom je biti Severina – izjavio je prije nastupa Luka, a najveći izazov mu je bio da se transformira u seksi ženu.

– Razmišljao sam kako da odgovorim, a da ne uvrijedim Severinu. Ako kažem da joj sličiš to će njoj biti strašna uvreda. Jedino mogu pohvaliti tvoje noge bez celulita – izjavio je Đuro, dok mu je Minea rekla da je bio bolja Severina od Andreje Andrassy prošle sezone.

Pobjednica pete emisije je Ivana Marić, a 10.000 kuna dodijelila je udruzi Veliko srce malom srcu, koja joj je pomogla kada se rodila njena kćerkica Vita Marija.

U idućoj emisiji gledat ćemo Ivana Šarića kao Tomislava Ivčića, Luku Bulića kao grupa Gracia, Dušan Bućan bit će ponovno žena – Samantha Fox, a Renata Sabljak transformirat će se u The Supremes. Maja Šuput postat će Džo Maračić-Maki, Saša Lozar transformirat će se Eurythmics, Maja Posavec utjelovit će Eminema, a pobjednica pete emisije Ivana Marić postat će Pink.

Linker
16. travanj 2024 12:10