Tvojelice.dnevnik.hr
VRHUNAC IMITACIJE

TLZP Doista neprepoznatljiva - ovo je najbolja transformacija dosad

Pobjednica desete emisije showa Tvoje lice zvuči poznato je Renata Sabljak koja je bila doslovno neprepoznatljiva u liku američkog glazbenika CeeLo Greena.

Doista impresivna transformacija sve je ostavila bez daha, a Tomo ju je nazvao i vrhuncem imitacije i fizičke transformacije u showu.

– Wow, ja ne mogu naći ni obrise Renate – komentirala je Mia, a Sandra je samo rekla: 12 bodova.

– Tvoj vokal sve tako s lakoćom i savršeno odradi, svaka čast – rekao je Igor, a Tomo je na kraju zaključio kako je ovo najbolja transformacija dosad.

Renata, kojoj je ovo bila prva pobjeda u showu, osvojenih 10 tisuća kuna darovala je Centru za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka.

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

U ovoj emisiji umjesto stalnog člana Đure u žiriju je sjedio koreograf showa Igor Barberić, a kao gošća žiriju se pridružila Mia Kovačić.

Saša Lozar u ovoj emisiji utjelovio je Roda Stewarta i pjesmom ‘Do Y’a Think I’m Sexy’ pokazao da u sebi ima i ‘rašpu’ u glasu, za koju je tvrdio da je nema.

Igor Barbarić pohvalio je Sašinu scensku inteligenciju, a Sandra je pohvalila frizuru, koju je nazvala senzacionalnom i ples, kako je rekla, kakav se više nigdje ne izvodi.

#TLZPhr Tko je to nama sexy? @sasalozar kao @rodstewart ❤️

A photo posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato (@tlzphr) on Nov 22, 2015 at 11:31am PST

Dušana Bućana vidjeli smo u sastavu grupe Cameo. Izvodeći pjesmu ‘ Word Up’ Dušan je pokazao svu raskoš svog glumačkog talenta: od nazalnog glasa do koreografije kojom je zavladao scenom.

– Malo je na mahove izgledalo kao fitness video – komentirala je Mia, te dodala da je odlično skinuo Cameo.

– Mene si vokalno danas kupio – rekla je Sandra.

tvojelice.dnevnik.hr

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

Maja Šuput pjevala je na španjolskom u liku Rickyja Martina i to njegov prvi hit ‘Maria’ koji ga je lansirao u orbitu slave.

– Vidi se da si uživala u nastupu i da uživaš biti zgodan muškarac – rekao je Tomo, a Sandra je dodala kako je čak dodala muškosti u izvedbu pjesme.

Mia je rekla kako je bila veći frajer od mnogih ‘pravih’ frajera, a Igor joj je poručio da samo pripazi da Maja Šuput ne iscuri previše u likove koje oponaša.

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

Lula Bulić kao Marvin Gaye oduševio je žiri; Sandra, Tomo i Mia bili su jednoglasni da je izvrsno odradio zadatak, a nešto konkretniji bio je koreograf showa:

– Ti si kandidat koji uvijek ide u pravu imitaciju, to nikad nije karikatura i to je odlično, tim više što nisi profesionalni pjevač – pohvalio ga je Igor.

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

Maju Posavec izvela je pjesmu ‘Svileni’ grupe Magazin.

– Ti si jedan od neopjevanih heroja ovog showa – rekao je Igor, a Sandra se nadovezala da je ona možda malo zanemarena u ocjenama.

– Maja je bila još i vrckavija od Danijele Martinović – komentirala je Mia.

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

Ivan Šarić nastupio je kao Nicki Minaj i izazvao salve smijeha kod žirija

Šariću, ti si imao najteži zadatak, ali skinuo si je – pobjedonosno je rekla Mia.

Sjajno si to obavio unatoć svojoj visini – komentirao je Tomo, a Sandra je dodala da je ipak među putenim skladnim plesačicama djelovao malo trapavo. No svi su pohvalili količinu teksta koju je uspio zapamtiti.

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

Ivana Marić nastupila je kao tamburaški sastav Gazde.

– Znam da si se pribojavala ovog nastupa, ali odlično si to odradila – rekao je Igor, a i Tomo se složio da nije bila ništa lošija od Gazdi.

Foto: Tvojelice.dnevnik.hr

Linker
18. travanj 2024 23:12