FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU

Tko se ovome mogao nadati

U finalnoj večeri showa Zvijezde pjevaju natjecat će se tri para: Marko Tolja i Tina Katanić, Petra Dugandžić i Ervin Baučić te Maja Vučić i Ivica Pucar. Priča ovog posljednjeg para malo je atipična stoga samo o njihovom odnosno njegovom putu u emisiji Zvijezde pjevaju porazgovarali s glumcem Ivicom Pucarom.

Vaša priča je malo specifična: uletjeli ste u show 5 do 12 umjesto Filipa Juričića, praktički bez ikakve pripreme, a eto vas u finalu – kako to komentirate?

Tko se tome mogao nadati. Kada sam prihvatio angažman bila mi je želja samo da ne ispadnemo prvi, a došli smo do finala. Maja je uspjela nekako naglasiti moje prednosti, sakriti nedostatke, stvarno neznam kako bi drugačije to objasnio. Prve emisije praktički se ne sjećam, sve mi je nekako u magli. Maja i ja upoznali smo se u četvrtak, a u subotu smo nastupili. Kada sada gledam na sve, mogu reći da nam je stvarno falilo tih mjesec i pol pripreme koliko su imali ostali.

Je li vam, uz to što niste imai vremena za pripremu, bilo stresno sudjelovanje u showu i jer pjevanje nije baš teritorij na kojem ste “doma”?

Ja sam već nešto pjevao, ali u zboru ili klapi, nikada sam i nikada s orkestrom. Mogu reći da mi je druga emisija bila najgora, tu sam osjetio najveći stres i pomislio da ovo možda nije bila najbolja odluka. U toj drugoj emisiji, dok je išao najavni filmić, ja sam shvatio da sam zaboravio tekst; Maja mi je sugerirala melodiju da se prisjetim i moram priznati da sam to jedva preživio. U trećoj emisiji, kada smo pjevali Sinatru, sam sam sebi rekao: pjevaj ili idi doma. I tako je i bilo. Od Sinatre je sve krenulo nabolje.

Koja vam je najdraža izvedba dosad?

Stranac u noći. Na toj pjesmi smo i Maja i ja osjetili da je to to. Jednostavno smo se savršeno poklopili. Tu sam dobio samopouzdanje i pjevao bez straha i kočnica.

Što očekujete od finala?

Ja se već osjećam kao pobjednik. To što sam došao do finala mi je pobjeda, tako da od finalne večeri showa očekujem samo da se dobro zabavim i oprostim s divnim ljudima koje sam ovdje upoznao.

T.T.

Linker
19. travanj 2024 16:56