GLORIAIN LJETNI SPECIJAL

Tina Katanić: Često okrenem glavu za ženom "zakopčanom do grla"

Manekenka i Bingo djevojka do pojavljivanja u emisiji Zvijezde pjevaju privlačila je pažnju prvenstveno svojim izgledom, no nakon pobjede u showu svima je bilo jasno da je Tina Katanić (29) neposredna i simpatična mlada žena.

Manekenka kaže i da se odjeva u skladu sa svojim karakterom:

– Uvijek sam u vedrim bojama – roza, ljubičasta, crvena… Volim šarenilo jer odgovara mojoj osobnosti, a najbolje se osjećam u odjeći koja naglašava figuru – pripijene haljine, minice, uske traperice… Doduše, često okrenem glavu za ženom “zakopčanom do grla” jer senzualnost nije nešto što proizlazi iz odjeće, nego upravo iz stava i načina na koji je nosimo – rekla je Tina.

O tome zašto ne jede meso, koje joj je najdraže štivo, zašto uvijek sa sobom u torbi nosi putovnicu, čime njeguje kosu i zašto je uvijek u cipelama s visokim potpeticama pročitajte u novom izdanju GlorijeIN Specijal koja je na kioscima od 28. svibnja 2014.

Čitatelji dobivaju i poklon-bon za kupnju s 50 % popusta na modnu kolekciju Corazone u Modiana dućanima. Akcija traje od 28. svibnja do 15. lipnja.

Linker
02. svibanj 2024 05:55